Autoportal.hr - najstručniji auto portal u regiji | Autorevija - najstručniji auto magazin u regiji

Switch to desktop

DEKRA JE PROGLASILA FORD C-MAX AUTOMOBILOM GODINE

C-MAX i Focus proglašeni su najpouzdanijim vozilima u svojim klasama

Ford C-MAX proglašen je 'Automobilom godine' u DEKRA izvješću o rabljenim vozilima. Prestižna njemačka studija pouzdanosti također je C-MAX proglasila najpouzdanijim hatchback modelom, a Focus najpouzdanijim kompaktinim vozilom. Fordova su vozila sada nagrađena s 12 nagrada u posljednje tri godine prema DEKRA-inim izvještajima o rabljenim vozilima, a ta su izvješća sastavljena nakon više od 15 milijuna pregleda vozila tijekom dvije godine.

'Fordova vozila podvrgnuta su iznimno rigoroznim testiranjima izdržljivosti, a i dalje nude visoke razine pouzdanosti – čak i u slučajevima najzahtjevnije korisničke upotrebe', kazala je Barb Samardzich, potpredsjednica odjela za razvoj proizvoda tvrtke Ford Europe. 'DEKRA je nevjerojatno cijenjena organizacija i jako smo ponosni zbog priznanja dobivenog u izvještaju o rabljenim vozilima.'

Ford C-MAX je osvojio nevjerojatnu vrijednost od 97,7 po DEKRA-inom indeksu pogrešaka (DFI), što mu je donijelo titulu 'Automobila godine', uz BMW Z4 koji je ostvario istu vrijednost, a ispred E-klase Mercedes Benza koji se našao na trećem mjestu. Ford Focus je ostvario vrijednost od 97,3, što ga je postavilo na vrh njegove kategorije.

(dvk)

Galerija slika

View the embedded image gallery online at:
http://autoportal.hr/index.php/novostic/6220#sigProId9ec599027d
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Web by KUHADA | Auto Portal © 2014 Sva prava pridržana

Vrh Desktop verzija

game_magazine_j30 Are you sure that you want to switch to desktop version?