IDE DALJE!

Alfa Romeo Giulia prešla već 400.000 km bez kvara, službeni auto za poželjeti

Alfa Romeo, proizvođač je koji je na piku naših ljudi kada su kvarovi u pitanju. Totalno neopravdano, a to će potvrditi i ova priča.

Također, u današnje vrijeme često se može čuti kako nove stvari nisu napravljene kako bi trajale. No, nije tako. Iako se autoindustrija bacila na digitalizaciju, taj duh trajnosti ne bi smio biti upitan.

Zvijezda ove priče tako je Alfa Romeo Giulia. Talijanska limuzina od prvog dana dobila je vojsku obožavatelja. Osim izgleda, vlasnike i ljubitelje je kupila svojim vozačkim vještinama.

U prošlosti jTD motor dobivao je brojne pohvale na svoj potencijal, a izgleda da se priča s vremenom nije promijenila. Potvrđuje to slučaj iz Nizozemske i jedne tamošnje tvrtke.

Giulia s dizelskim 2.2 MultiJet motorom (150 KS) ispod poklopca motora od 2016. hrabro ruši te stereotipe. Jedan od djelatnika poduzeća iz Brede i čovjek koji je zadužio rekorderku, pohvalio se s prijeđenih 400.000 km!

https://www.facebook.com/alfistitalia/photos/a.731971496832641/3689685814394513/?type=3&theater

 

Iako je riječ o modelu, koji nije u fokusu poduzeća, pokazuje da automobil ima puni potencijal. Pri tome, trgovački putnici i komercijalisti koji djeluju u zemljama Beneluxa (Belgije, Nizozemske i Luksemburga) uživaju u vožnji.

Treba istaknuti, kako je ova brojka od 400.000 kilometara odrađena bez ikakvih problema. Naravno, uz redovne odlaske na propisane servisne aktivnosti.

Razmislite još jednom, jesu li stvarno opravdane šale na račun Alfa Romea!?

 

Autor