TRIBUTO ITALIANO

Hrvatska premijera: Alfa Romeo Giulia, Tonale i Stelvio u novom izdanju, dizelske verzije i dalje u prvom planu

Alfa Romeo u Zagrebu predstavio unaprijeđene modele Giulia, Stelvio i Tonale. Uz postojeće verzije Sprint i Veloce uvedena je i ekskluzivna Tributo Italiano

Najbolji paket opreme nudi se u sva tri modela (Giulia, Stelvio i Tonale) Kao prepoznatljivost dostupne su samo tri boje karoserije: zelena, bijela i crvena (talijanska zastava), s crnim krovom u seriji. Bit će to jaki aduti marke Alfa Romeo.

Foto: Alfa Romeo Hrvatska

Paket Tributo Italiano donosi važne opcije koje su dosad bile u dodatnoj opremi – ozvučenje Harman-Kardon te aktivni ovjes SDD kao napredni dio tehnologije koje ova marka nudi te crni krov vozila, kao zaštitni znak.

Na našem tržištu najbolje prolazi Alfa Romeu Stelvio i u novoj ponudi MY 24 Stelvio kreće već od 53.200 Eura što je zanimljiva cijena za dizelski model 2.2 sa 160 KS i 8-stupanjskim automatskim mjenjačem ZF u seriji.

Upravo je Stelvio odabran kao model koji će biti najviše zastupljen u ponudi tijekom predstojećeg razdoblja kad se slavi 114. godina osnutka tvrtke Alfa Romeo, što će biti popraćeno snažnom marketinškom kampanjom.

S atraktivnim paketima opreme, motorizacijom od 160, 210, 280 do čak 520 KS, bez ikakvih baterija, Stelvio nudi vrhunski užitak u vožnji a koliko je mreža uvjerena u snagu marke govori i podatak o 50 narudžbi modela, koji su upravo u proizvodnji.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo