SAMO JEDAN PRIMJERAK

Anthony Joshua preuzeo svoj posebni Range Rover!

-

Land Rover je proizveo jedan Range Rover SVAutobiography koji stiže svjetskom boksaškom prvaku…

Izvrsni luksuzni SUV upravo je dodijeljen britanskom boksaču, a sve to zahvaljujući posebnom SVO odredu (Special Vehicle Operation) koji je učinio sve kako bi ovaj Range bio maksimalno personaliziran.

Tako se i ovog puta može vidjeti mnoštvo detalja poput oznaka IBF (International Boxing Federation), WBO (World Boxing Organisation), ali i inicijala Joshue koji su integrirani na svim naslonima za glavu koji se mogu pronaći u automobilu.

Joshua je tom prilikom izjavio: “Odbrojavanje do moje sljedeće borbe je započelo i ovaj će prilagođeni Range Rover igrati svoju ulogu u treningu. Uz obiteljske i medijske obveze ovdje u Londonu i moju bazu za trening u Sheffieldu, provodim puno vremena na putu. Ovaj će SUV ukloniti stres iz dugih putovanja, što će mi omogućiti da se maksimalno opustim, a njegov jedinstveni dizajn obilježava i moj obiteljski grb i reference na moj uspjeh u boksu. Moram zahvaliti timu Land Rover Personalization Vehicle koji su preuzeli moje ideje te ih učinili stvarnima. ”

Jedinstveni model sadrži karakterističnu Bespoke crnu boju, a tu je i grafitna prednja rešetka Graphite Atlas. Aluminijski 22-inčni naplatci upotpunjuju dojam zajedno sa kontrastnim crvenim kočionim čeljustima. Karakteristična engleska zastava na otvorima na ventilaciju imaju broj 258 što je suptilna referenca na Joshinu kompaniju za upravljanje.

Nema sumnje, ovaj će uspješni boksač zahvaljujući Range Rover ekipi biti još uspješniji!

 

 

Autor