Audi A1, A4, A5, Q7 i Q8 od sada dostupni i u S line competition paketu

-

Audi je od danas krenuo s prodajom atraktivnih paketa opreme za Audi A1 i stilskih paketa za Audi A4 i A5, a novi modeli Audija Q7 i Q8 isti tretman će proći na ljeto…

Uz liniju opreme “S line competition”, Audi je također poboljšao performanse A1 Sportback 40 TFSI sa 147 na 152 kW (207 KS).

Audi A1 Sportback dokazao se otkako je 2010. predstavljen na tržištu ne samo u gradskom okružju već i na većim udaljenostima. Najnovije priznanje, Auto Trophy 2020 u kategoriji “Gradski automobili”, koje su odabrali čitatelji njemačkog časopisa “Auto Zeitung”, podvlači visoki rang cijenjenosti malenog modela.

Sjajna novost za one (rijetke usudili bi se reći), kako će A1 40 TFSI sad dobiti još više snage i rast za 7 KS, na ukupnih 207 KS.

Uz poboljšane performanse, Audi nudi paket opreme „S line competition“, koji će biti dostupan u izvedbama 35 TFSI i 30 TFSI.

Spomenuti paket na A1 je u Njemačkoj već moguće naručiti, a isto se očekuje uskoro i u domaćim salonima.

Baš kao i A1, tako su i veći članovi dobili “S line competition” i “S line competition plus” pakete. Poput modela A4, A5, pa SUV modela – Q7 i Q8.

Na A4 i A5 to znači dodatno tamnije detalje već na i ovako atraktivnom S line paketu. Za Audi A4, paket “S line competition plus” također uključuje LED prednja svjetla, paket ambijentalne rasvjete, crna bočna ogledala i osvijetljene ulazne pragove s aluminijskim umetcima na prednjoj strani. Sve motorizacije od 150 kW na više imaju i crvene kočne čeljusti.

U novoj modelnoj godini kupci mogu naručiti obje verzije Audi A4 limuzine s krovom u briljantnoj crnoj boji. Spektar boja za vanjske boje kreće se od Terra sive, Quantum sive, Daytona sive, Tango crvene, Glacier bijele, Navarra plave i Turbo plave do Mythos crne. Uz to, bijela Ibis dostupna je i sa sjajnim crnim bočnim zrcalima.

U SUV segmentu Audi kreće u 2022. modelnu godinu s izdanjima modela Audi Q7 i Q8 competition plus. Dodatna oprema za vanjske i unutarnje uređenje daje još veću privlačnost najvećim članovima Q obitelji. Tamni detalji dominiraju, uz atraktivne kombinacije boja.

Novi karbonski paket, koji je već dostupan kao opcija za Audi Q7, s karbonskim kućištem zrcala i umetcima na vratima, naglašava sportsku prirodu ovih vozila. Za Audi Q8, Singleframe maska ​​je također sjajno crna. Oba vozila isporučuju se na aluminijskim kotačima od 21 inča. Audi Q7 može se naručiti s opcijskim kotačima od 22 inča, a Q8 čak i s kotačima od 23 inča. Iako Audi Q7 sadrži crne ukrasne elemente u novoj liniji “S line competition plus”, karbonski odbojnik Audija Q8 ističe sportsku prirodu SUV-a. Oba izdanja opremljena su crvenim kočionim čeljustima i dobrodošlicom u vidu LED projekcije – S logotipa.

Tamni tonovi, specifični akcenti u boji, poput opcionalnih crvenih ukrasnih šavova na sjedalima i upravljaču te karbonski ukrasni umetci koji su poznati iz S-modela, također karakteriziraju unutrašnjost novih modela Audi Q7 i Q8. To je nadopunjeno karbonskim umetkom uz mjenjač.

Audi Q7 i Q8 competition plus moći će se na njemačkom tržištu naručiti u lipnju od 78.170 eura za Q7 i 84.500 eura za Q8. Koji tjedan kasnije i domaći kupci će imati također sve na izbor…

Foto: Audi

Autor