Audi e-tron S line black edition, jer struja mora postati dovoljno atraktivna

Napredan, izuzetno sportski izgled eksterijera s crnom maskom i crnim poklopcima bočnih zrcala, a unutrašnjost izaziva pažnju narančastim naglascima. Prodaja u Njemačkoj već je krenula… 

Black edition ističe sportsku prirodu potpuno električnih Audi e-tron modela. Za ovaj edicijski model, dobar dio detalja je u crnoj boji. Audi Sport isporučuje 21-inčne kotače, također u crnoj boji, iza koji strše narančaste čeljusti kočnica. Novi e-tron modeli biti će dostupni u novim, ekskluzivnim metalik bojama, poput Chronos sive, Glacier bijele i Mythos crne. LED svjetla s donje strane vrata izbacuju riječi “e-tron black edition” na asfalt kada se vrata otvore.

Paket se proširuje na unutrašnjost linije S. Kontrastni šavovi crnih sportskih sjedala te nasloni za ruke i sigurnosni pojasevi ističu se narančasto. Središnji dio sjedala i obloge vrata su od novog materijala Dinamica – prozračnog mikrofibra izrađenog od 45 posto recikliranog poliestera.

Novo crno izdanje S linije dostupno je za Audi e-tron i Audi e-tron Sportback u obje razine motorizacije. Audi e-tron S line black edition 50 quattro, čija dva e-motora imaju snagu od 230 kW (313 KS), dostupan je u Njemačkoj po cijeni od 79.350 eura. Audi e-tron S line black edition 55 quattro s 300 kW (408 KS) starta od 91.750 eura. Dvije odgovarajuće verzije sportbacka iznose dodatnih 2.250 eura.

Inače, Audi je s e-tronom vrlo uspješno započeo eru održive mobilnosti. U 2020. godini e-SUV, zajedno s e-tron Sportbackom, bio je najprodavaniji električni model njemačkog proizvođača premium, a potražnja je rasla za gotovo 80 posto u odnosu na prethodnu godinu. Audi e-tron bio je najprodavaniji automobil na norveškom tržištu među svim vrstama goriva. Do sada je proizvedeno već 100 000 e-tron modela…

Foto: Audi

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin