U SUBOTU...

Audi Sport slavi 40. rođendan, za vikend velika proslava

Foto: Audi

Listopad je uvijek poseban za ovaj sportski odjel, ovih dana se obilježava 40. obljetnica Audi Sport, koja se razvila iz quattro GmbH priče…

Početkom ljeta, Audi je započeo događaje za proslavu ove obljetnice paralelno s 24 sata Nürburgringa i izložbom u objektu u Neckarsulmu. Ove subote (14. listopada), ekskluzivni događaj održat će se u Audi Forum Neckarsulm s uzbudljivim uvidima u podružnicu visokih performansi koja je uspješna već 40 godina.

quattro GmbH postoji od 1983., a 2016. preimenovan je u Audi Sport GmbH: Danas, podružnica u potpunom vlasništvu AUDI AG-a oblikuje sportski i ekskluzivni imidž premium marke s četiri prstena još jača nego ikada. “Ponosno se osvrćemo na proteklih 40 godina i želimo biti još jači u budućnosti. U tu svrhu, zajedno s tvrtkom AUDI AG, selektivno ćemo proširiti naš portfelj modela i našu drugu ponudu usluga. Rekordi prodaje posljednjih godina jasno naglašavaju naše ambicije,” kaže Rolf Michl, generalni direktor Audi Sport GmbH.

14. listopada 2023. javnost može uživati u ekskluzivnom događaju s informativnim i zabavnim programom ui oko Audi Forum Neckarsulm. S početkom u 11 sati, Audi Sport GmbH i Audi AG bit će otvoreno i osobno predstavljeni u tvorničkom krugu pogona u Neckarsulmu. Zaposlenici četiri prstena koriste vrhunac ove obljetničke godine kako bi kupcima i obožavateljima pružili sveobuhvatne informacije, dodatno jačajući vezu s njima izravnim kontaktom.

Iskusni članovi obitelji Audi Sport kao što su Steffen Bamberger, voditelj tehničkog razvoja u Audi Sport GmbH, i Wolfgang Schanz, voditelj proizvodnje u Böllinger Höfe, pružit će zanimljive i uzbudljive uvide u rad oko razvoja modela i proizvodnje vozila. Izložba pod nazivom „40 godina Audi Sport GmbH – Fascinacija susreće performanse“, koja se održava od sredine lipnja, također pruža jedinstvene dojmove i pozadinske informacije. Zainteresirani će imati priliku ekskluzivno obići susjedni proizvodni pogon Böllinger Höfe, koji je dio pogona u Neckarsulmu. Ondje Audi Sport GmbH koristi kombinaciju inovativne visoke tehnologije i provjerene izrade za proizvodnju svog prvog potpuno električnog RS modela, Audi RS e-tron GT, kao i sportskog automobila visokih performansi, Audija R8.

Autor

Preporučeni sadržaj