POSEBNA INAČICA ZA AUDI TT

Audi TT u S line Competition Plus paketu opreme izgleda neodoljivo, starta s cijenom od 47.316 eura

Audi TT treće generacije je već 6 godina na tržištu, pa ga je proizvođač odlučio nagraditi posebnim paketom opreme S line Competition Plus…

Kompaktni sportski automobil u svojoj je trećoj generaciji, a kako bi se poboljšala prodaja, Audi je pripremio poseban paket opreme S line Competition Plus. Isključivo je dostupan sa motorozacijom 45 TSFI, što u praksi znači poznati 2.0 TFSI turbobenzinac sa 245 KS i sedmostepeni S tronic automatski mjenjač, dok varijante s čuvenim Quattro pogonom stižu u prvom kvartalu 2021.

Interijer je baziran na S line paketu opreme, tako da će vozača veseliti kožni volan s ravnim dnom, ali i izvrsna sjedala u kombinaciji kože i Alcantare. Tu je i fantastični, 12,3 inčni Audi Virtual Cockpit, po kojem je ovaj model itekako poznat.

Vanjski paket S line skreće pozornost na odbojnike, zaštitnu rešetku hladnjaka, bočne ulaze za zrak, obloge pragova i umetak difuzora straga u prepoznatljivom stilu. Crni styling paket dodaje progresivnom izgledu dodataka u crnoj boji visokog sjaja: Singleframe, otvori za zrak, vanjska ogledala, trake u obliku pragova, umetak za difuzor i fiksno stražnje krilo izgledaju posebno sportski s tamnom završnom obradom. Audi prstenovi i ispušne cijevi također su obojani u crno. Tu su i standardni 19-inčni kotači s pet krakova sjajno crne boje, a iza njih upadaju u oči crveno obojene čeljusti kočenja.

Standardni sportski ovjes S linije s dinamičkim podešavanjem amortizera spušta karoseriju za 10 mm, a tu su i LED svjetla. Cijena za ovako opremljeni Audi TT u Njemačkoj iznosi 47.316 eura, dok će za Roadster inačicu kupci morati pripremiti 49.655 eura. Prve se isporuke očekuju pred kraj ove godine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin