POSEBNA INAČICA ZA AUDI TT

Audi TT u S line Competition Plus paketu opreme izgleda neodoljivo, starta s cijenom od 47.316 eura

-

Audi TT treće generacije je već 6 godina na tržištu, pa ga je proizvođač odlučio nagraditi posebnim paketom opreme S line Competition Plus…

Kompaktni sportski automobil u svojoj je trećoj generaciji, a kako bi se poboljšala prodaja, Audi je pripremio poseban paket opreme S line Competition Plus. Isključivo je dostupan sa motorozacijom 45 TSFI, što u praksi znači poznati 2.0 TFSI turbobenzinac sa 245 KS i sedmostepeni S tronic automatski mjenjač, dok varijante s čuvenim Quattro pogonom stižu u prvom kvartalu 2021.

Interijer je baziran na S line paketu opreme, tako da će vozača veseliti kožni volan s ravnim dnom, ali i izvrsna sjedala u kombinaciji kože i Alcantare. Tu je i fantastični, 12,3 inčni Audi Virtual Cockpit, po kojem je ovaj model itekako poznat.

Vanjski paket S line skreće pozornost na odbojnike, zaštitnu rešetku hladnjaka, bočne ulaze za zrak, obloge pragova i umetak difuzora straga u prepoznatljivom stilu. Crni styling paket dodaje progresivnom izgledu dodataka u crnoj boji visokog sjaja: Singleframe, otvori za zrak, vanjska ogledala, trake u obliku pragova, umetak za difuzor i fiksno stražnje krilo izgledaju posebno sportski s tamnom završnom obradom. Audi prstenovi i ispušne cijevi također su obojani u crno. Tu su i standardni 19-inčni kotači s pet krakova sjajno crne boje, a iza njih upadaju u oči crveno obojene čeljusti kočenja.

Standardni sportski ovjes S linije s dinamičkim podešavanjem amortizera spušta karoseriju za 10 mm, a tu su i LED svjetla. Cijena za ovako opremljeni Audi TT u Njemačkoj iznosi 47.316 eura, dok će za Roadster inačicu kupci morati pripremiti 49.655 eura. Prve se isporuke očekuju pred kraj ove godine.

Autor