31 EU ZEMLJE BIRALE

AUTOBEST 2021 odabrao najboljega, veliko slavlje za Seat Leon!

“Best Buy Car of Europe 2021” službeni je naziv nagrade koju je ponio španjolski kompakt…

AUTOBEST, koji zastupa stavove 31 europske države s članovima žirija koji čine po jedan poznati novinar iz svake zemlje, izabrao je potpuno novi Seat Leon.


Potpuno nova kombinacija dinamike, učinkovitosti, napredne sigurnosti i tehnologija povezivanja Seat Leon oduševila je žiri.

Ovo je drugi put da španjolska marka osvaja nagradu AUTOBEST. Podsjetimo, 2017. godine Seat Ateca imala je tu čast.

„Ponosni smo što je naš novi Seat Leon izabran od strane „ AUTOBEST 2021 “, to je najbolje moguće priznanje za tim koji je sudjelovao u lansiranju najboljeg Leona ikad. Automobil dizajniran, razvijen i proizveden u Barceloni, ova nam nagrada daje snagu da pozitivno gledamo u budućnost. Seat Leon dokazao je kroz generacije da je važan stup segmenta, a nagrada sudaca AUTOBEST pojačava značaj koji Leon ima na tržištu“, rekao je Wayne Griffiths, predsjednik Seata i Cupre.

foto: Hrvoje Grguljaš

“Doveo je segment na potpuno novu razinu, miješajući impresivan dizajn s tehnološkim napretkom kako bi stvorio vozilo koje pruža sve što kupci trebaju.” Inače, Leon je do sada prodan u više od 2,3 milijuna primjeraka i ujedno je bestseler u Španjolskoj od 2014.

Uspjeh Leona izgrađen je na investiciji od 1,1 milijardu eura, kako bi četvrta generacija podigla letvicu u pogledu povezanosti, učinkovitosti, dinamičnosti i sigurnosti, ali i pripremiti proizvodne pogone vozila, jer je po prvi puta to dostupno s priključnim hibridnim pogonskim sklopom.

Bravo za Seat i španjolski razvojni tim.

foto: Seat

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin