Zanimljiv proizvod

BFGoodrich napravio gumu specijalno za policijska vozila i sve vrste potjera

Foto: BFGoodrich

BFGoodrich Tyres je predstavio BFGoodrich Tyres Elite-Force T/A, namjenski napravljenu gumu za policiju i potjere tijekom svih godišnjih doba, a koja odgovara jedinstvenim zahtjevima policije

BFGoodrich Elite-Force T/A guma reagira na hitne slučajeve u svim uvjetima, od vožnje po pljusku do grubih makadamskih cesta,” rekao je Kim Kegler, direktor marke BFGoodrich Tyres.

“Razvili smo BFGoodrich gumu koja može odgovoriti na svaki poziv u najtežim uvjetima.” Elite-Force je projektiran da dulje traje na poslu i teškim izazovima… Elite-Force pruža dugotrajan vijek trajanja. Elite-Force je dizajniran da bude 35% jači s redizajniranim uzorkom gaznoga sloja za povećanu izdržljivost kako bi duže trajao na poslu.

Elite-Force jedna je od najboljih guma za potjeru i za kočenje na mokrom. Guma se zaustavlja do 3-4 metra kraće od vodeće konkurentske gume. Također, ova namjenska guma za potjeru dolazi s velikim portfeljem veličina koje pokrivaju vašu flotu.

Zadovoljavajući potrebe kupaca u pogledu izvedbe i dizajna, BFGoodrich Tyres uključio je povratne informacije od strane policije u svoj dizajn za Elite-Force. “Vuča na mokrom je za mene najvažnija, posebno u situacijama velike brzine”, rekao je bojnik Jason Ramey iz ureda šerifa okruga Edgefield u Južnoj Karolini.

Osim toga, guma je dostupna s dizajnom inspiriranim značkom na bočnoj stijenci ili s tradicionalnom, skrivenom bočnom stijenkom. Guma Elite-Force tako će postati sastavni dio mnogih policijski vozila, od klasičnih limuzinski do velikih SUV vozila.

Autor

Preporučeni sadržaj