dobar početak 2024.

BMW ima razloga za optimizam, brojne nagrade već su u vitrinama Bavaraca

Foto: BMW

BMW nastavlja nizati uspjehe, ponovno zauzimajući prvo mjesto u brojnim međunarodnim natjecanjima 2023. godine.

2024. počinje novim nizom nagrada za proizvođača sa sjedištem u Münchenu: U anketi čitatelja “Najbolji automobili” koju je proveo njemački automobilski časopis “auto, motor und sport”, dva aktualna modela marke BMW predvodila su kategorije vozila. Novi BMW Serije 5 Limuzina proglašen je “Ženskim svjetskim automobilom godine” u kategoriji “Veliki automobil”. 75 automobilističkih novinarki iz 52 zemlje odabralo je svoje favorite među ukupno 62 vozila u pet kategorija. S namjerom da pokaže utjecaj žena u automobilskoj industriji i dodjeljuje se po 14. put ove godine, ova nagrada uzima u obzir faktore kao što su sigurnost, kvaliteta, cijena, dizajn, udobnost vožnje, svakodnevna upotrebljivost i utjecaj na okoliš.

S nizom pobjeda u natjecanju “Najbolji automobili”, BMW je potkrijepio svoj uspješan završetak 2023. sa sličnim plodonosnim početkom 2024. BMW serije 2 Coupé zaključio je pobjedu u klasi u kompaktnom segmentu treći put zaredom, dok je BMW X1 vodio u kategoriji “kompaktnog SUV-a”. Nagrada “Najbolji automobili” – koju su izglasali čitatelji njemačkog automobilističkog časopisa “auto, motor und sport” i koja je ove godine u svom 48. izdanju. Gotovo 100.000 ispitanika sudjelovalo je u anketi, odabirući jednog ukupnog pobjednika i jednog prvaka u “uvoznom automobilu” iz polja od 455 modela u 13 kategorija vozila.

Ovaj uspješan početak godine donio je Nijemcima nastavak niza uspjeha u velikom broju nagrada koje su osvojili tijekom 2023. Pobjednici su se protezali u svim relevantnim kategorijama, s kompaktnim modelima, luksuznim vozilima i sportskim automobilima visokih performansi BMW M odjela. A godina je tek krenula…

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo