ATRAKTIVNA BAVARSKA KOLEKCIJA

BMW M kolekcija osnivača američkog modnog brenda Kith

BMW Collection by Ronnie Fieg | BMW

Ronnie Fieg, osnivač njujorške lifestyle marke Kith, veliki je zaljubljenik u BMW M. Ovo je njegova ekskluzivna kolekcija…

Bavarski proizvođač premium automobila i jednako samouvjereni dizajner međusobno se nadopunjuju. Osim izdavanja ograničenog izdanja kolekcije odjeće i dodataka inspiriranih naslijeđem marke BMW, Ronnie je također surađivao s tvornicom na ekskluzivnoj seriji modela BMW M4 Competition by Kith.

Bivši automobilski dizajner koji je radio za Mercedes-Benz i Hyundai nudi svoju viziju prednje maske za BMW M3 i BMW M4. Je li bolji od originala? Co-op poštuje Ronniejevu duboku naklonost njemačkoj floti koja ga prati od djetinjstva. Djed je posjedovao BMW M3 E30 i sigurno bi bio ponosan na svog unuka jer je njegov sljedbenik u svoju privatnu kolekciju dodao nekoliko bavarskih ekskluziva u fantastičnom stanju. Sva sjajna vozila prošla su facelifting prije finog podešavanja dizajna točno prema umjetničkom duhu mode Kith za slobodno vrijeme.

Suradnja s BMW-om označila je za Fiegu prekretnicu u razvoju vlastite tvrtke. “Veza mi je pomogla da bolje razmislim o tome što naš brend može učiniti i kako možemo razviti svoj identitet, a da pritom ostanemo vjerni svojim strastima”, rekao je stanovnik Queensa u New Yorku. Emocije su odigrale veliku ulogu, jer izvan posla, suradnja dviju tvrtki začinjena je dirljivim sjećanjima.

BMW Collection by Ronnie Fieg | BMW

– Vidjeti njegovu strast za automobilom doista se odrazilo na mene i pomoglo mi da razvijem emocionalnu vezu s BMW-om od malih nogu. To je zapravo jedno od mojih najranijih sjećanja na jahanje s djedom ljeti. Umro je kad sam imao sedam godina, ali osjećaj tog trenutka ostao je u meni”, rekao je vlasnik posla s odjećom.

Spreman za zgrabiti je lijepi BMW E30 M3 u ograničenom izdanju Cecotto. Ali cijena…
Modni guru proživljava svaki kilometar za volanom, a pritom automobile doživljava drugačije od običnog prijevoznog sredstva. Vožnju doživljava kao iskustvo, pa pažljivo bira prije svake vožnje. Izbor je često težak, jer Fieg posjeduje prekrasne komade pune posebne aure izuzetnosti. Trenutno može izvući između dva BMW-a M6 E24, M3 E30, M3 E30 Evo, M3 E30 Convertible, 850 CSi, M760Li i tri primjerka M4 Competition Kith Edition. U budućnosti je plan nabaviti i druge ikone kao što su M1, M5 E28 i M3 E36.

Fieg do sada posjeduje pet modela u nekoliko verzija, a prema njegovim riječima, odabrao je i zadržao one najpopularnije. Konkretno, smatra da je M6 ​​E24 najklasičniji BMW, M3 E30 je jedan od najvažnijih prekretnica M divizije, a 850 CSi E31 je ispred svog vremena. 850CSi i M760Li najčešće napuštaju garažu – oba V12 ljepotana utjelovljuju najbolje što je u Münchenu ponuđeno u posljednjih trideset godina, prema Ronnieju.

Zbirka je ekvivalent prvorazrednog muzeja, no svi su artefakti potpuno pokretni i premašuju kvalitetu proizvodnje u dizajnu. Fieg je dao obnoviti svoje voljene strojeve kod ovlaštenog zastupnika, a zatim je dopunio automobilsku dobrotu vlastitim detaljima uz pomoć individualiziranog programa za registrirane kupce BMW-a. Na primjer, natpisi na karoseriji ili ukrasi kožnih presvlaka izrađeni su po narudžbi.

BMW Collection by Ronnie Fieg | BMW

Autor