Čarolija Le Mansa i za mlade i za stare

BMW M Motorsport i LEGO slave strast za utrkivanjem s novim setom modela

Foto: BMW

BMW M Hybrid V8 i BMW M4 GT3 sada dostupni kao Speed Champions set od 676 komada. Minijaturne replike s autentičnim detaljima dizajna…

S novom sezonom u moto sportu pred vratima, suradnja između BMW M Motorsporta i proizvođača igračaka LEGO rezultirala je s novim Speed Champions setom. Novost će potaknuti uzbuđenje među mlađim ljubiteljima moto sporta od devet godina, kao i polaganje na autentično iskustvo gradnje i igranja za zrelije kolekcionare. S ukupno 676 komada, ovaj detaljni set omogućuje graditeljima da se rekreiraju ne jedan nego dva trenutna natjecateljska trkaća automobila iz BMW M Motorsporta: BMW M Hybrid V8 i BMW M4 GT3.

Foto: BMW

Novi minijaturni članovi serije Speed Champions ističu se kao pažljivo konstruirane replike originalnih automobila. Autentične značajke dizajna uključuju karakterističnu boju BMW M Motorsport, istaknute elemente difuzora, vizualno upečatljive ispušne cijevi i privlačne spojlere, kao i unutrašnjost izrađenu s pažnjom za detalje. Osim toga, krovovi dviju minijatura mogu se skinuti kako bi se figure vozača utrka koje su isporučene kao dio seta mogle umetnuti u kokpit.

Foto: BMW

Potaknuta vizijom reprodukcije legendarnih trkaćih automobila s LEGO kockama, LEGO Speed Champions serija već gotovo deset godina izmami osmijehe na lica ljubitelja automobila i kolekcionara svih uzrasta. Novi set modela koji spaja BMW M Hybrid V8 i BMW M4 GT3 uklapa se u ovu tradiciju i omogućuje dodatnim ciljnim skupinama da iskuse privlačnost moto sporta i inženjersku stručnost BMW M odjela.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo