DODACI U PONUD

BMW najavio brojne novosti kroz veliki dio svoje ponude, “četvorka” već dobiva nove motore!?

-

Pokretanje prodaje BMW iX i BMW i4 modela u studenom 2021. označava početak nove ere čisto električne mobilnosti, ali Bavarci nisu zaboravili ni druge adute u svojoj ponudi…

Osim održivog užitka u vožnji, dva nova modela nude i najnovije inovacije na području sustava pomoći vozaču te s novom generacijom operacijskog sustava BMW iDrive predstavljaju budućnost intuitivne interakcije između vozača i vozila. Paralelno s tim, BMW paleta modela također će se u jesen 2021. podvrgnuti ciljanom daljnjem razvoju. Dodatne varijante pogona i inovacije u području dizajna i digitalnih usluga povećavaju raznolikost i atraktivnost trenutne ponude.

Tako će nova BMW Serije 4 Cabrio bit će proširena za tri nove varijante pogona od studenog 2021. U budućnosti će 8-stupanjski Steptronic mjenjač biti standardna oprema za po jednu dodatnu varijantu modela BMW X1 i BMW X2. Dok će nove boje, što smo već pisali biti dostupne za modele BMW serije 1, BMW serije 2 Gran Coupé, BMW X2, BMW X3 i BMW X4. Funkcionalni opseg aplikacije My BMW App nadopunjen je daljnjim digitalnim uslugama. Marka BMW i ne postavlja samo trendove sa svoja dva nova modela. Pionir potpuno električne premijske mobilnosti, BMW i3, bit će ponuđen u ograničenom Unique Forever izdanju od studenog 2021. Stoga će iX3 raspolagati sustavom predviđanja topline gdje će s predviđanjem baterije optimizirat način na koji će DC stanice za brzo punjenje isporučivati struju.

Foto: BMW

Autor