nove investicije

BMW otvorio novi trening centar u Debrecenu, Mađarima se smiješi gomila novih radnih mjesta

Foto: BMW

BMW Grupa otvorila je Centar za obuku u novoj tvornici u Debrecenu, Mađarska…

Njemački gigant ulaže više od milijardu eura u lokaciju, gdje će 2025. godine započeti serijska proizvodnja za prvi potpuno električni model Neue Klasse. Obrazovanje i obuka visokokvalificiranih zaposlenika od posebne su važnosti.

Foto: BMW

S Neue Klasse, BMW Group će predstaviti sljedeću generaciju BMW modela. Ovo spaja inovativnu snagu tvrtke u središnjim područjima elektrifikacije, digitalizacije i cirkularnosti.

Otvaranje Centra za obuku u budućoj tvornici u Debrecenu, označava još jednu prekretnicu na putu BMW Grupe prema novoj generaciji vozila.

Foto: BMW

U objektu, opremljenom najnovijom infrastrukturom, na površini od gotovo 6.500 četvornih metara i s obujmom ulaganja od nešto manje od 20 milijuna eura, zaposlenici tvornice BMW Grupe u Debrecenu te vježbenici i studenti stječu potrebne vještine za proizvodnju nove generacije modela.

Tijekom otvaranja, Ilka Horstmeier, članica Upravnog odbora BMW AG, ljudi i nekretnine, direktorica radnih odnosa, naglasila je: „Neue Klasse je naše obećanje za budućnost jer nam daje priliku da potpuno preispitamo mobilnost. Svoju transformaciju oblikujemo kroz ljude i mjesta zajedno s našim zaposlenicima — oni čine razliku. S početkom prvih 100 studenata i otvaranjem Centra za obuku ovdje u Debrecenu, naglašavamo važnost obrazovanja i obuke kao odlučujućeg faktora za buduću orijentaciju naše tvrtke.”

Autor

Preporučeni sadržaj