BMW PRIVLAČI KUPCE AKCIJAMA

BMW pripremio akcije za brojne modele, popusti do 120.000 kuna!

Brojni BMW modeli u posebnim ponudama dostupni su odmah, uz atraktivno financiranje i gratis servisni paket u trajanju od 5 godina…

 U svim Tomić & Co. salonima do kraja prosinca 2020. uz brojne pogodnosti i velike uštede dostupna je ograničena količina raznovrsnih BMW lagerskih modela spremnih za isporuku odmah. Iako je ponuda vozila limitirana, te će samo sretnici moći odvesti svoj željeni model po akcijskoj cijeni, mnoštvo je razloga zašto bi već danas svaki obožavatelj BMW zadovoljstva u vožnji trebao obratiti dodatnu pozornost na ovu jedinstvenu priliku.

Osim još povoljnijih cijena, svaki kupac dobiva gratis BMW Service Inclusive servisni paket u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, koji eliminira dodatne troškove održavanja. Također, tu je i dodatni poklon svakom kupcu BMW vozila kao i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci – uoči sezone promjene guma korisna i praktična optimalna zaštita koja pokriva do 100% troškova vezanih za oštećenje originalnog kompleta kotača.

U posebnoj ponudi BMW lagerskih vozila spremnih za isporuku odmah, posebno se izdvajaju atraktivni modeli bavarske obitelji X – tržišni lideri SAV (Sports Activity Vehicle) segmenta. Među njima, najveći interes bilježi tradicionalno najprodavaniji BMW X1, sada u bogato opremljenoj sDrive18d varijanti dostupan po akcijskoj cijeni od svega 269.000,83 HRK.

Obitelj X obitelj, u lagerskoj ponudi prisutna je i s modelima BMW X4, X5 i X6, sada omogućenim s uštedama u rasponu od 61.219 kn do čak 120.854 HRK popusta.

Uz M sportski paket dodatno opremljeni BMW serije 5, 520d xDrive, omogućen je uz uštedu od gotovo 57.000 HRK, dok se iz ostale ponude izdvajaju M Sport modeli serije 4 – BMW 420d xDrive i 420d, sada već od 68.574,60 HRK povoljniji.

Bogato opremljeni primjerci serije 3, točnije Advantage modeli BMW 320d i 318d te iz serije 1 BMW 118i, dostupni su već od 45.181.62 HRK uštede.

Svaki lagerski model nudi se uz atraktivne uvjete financiranja putem BMW Financial Services. Ovisno o modelu raspoložive su različite mogućnosti, poput financiranja 50:50 uz 0% fiksne kamate u HRK ili EUR koji omogućava da se 50% novog vozila plati odmah, a preostalih 50% za godinu dana. Financiranje po modelu 1/3 uz fiksnu kamatu u HRK ili EUR podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila prije isporuke, druge trećine nakon 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR. Moguća je i odgoda početka otplate za razdoblje od tri mjeseca bez obračuna naknade, uz promjenjivu kamatnu stopu kao i kupnja vozila uz 0% učešća, u okviru modela financiranja naziva ‘BMW 4 YOU’.

Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW model. Uz lagersku ponudu – s povoljnijim cijenama, poklonom iznenađenja i raznovrsnim paketima opreme – ovo je akcija koju ne biste trebali propustiti.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo