OSVJEŽENJE I ZA POVIŠENE M MODELE

BMW X3 M i X4 M Competition (2021.), 510 KS za vozačku SUV rapsodiju

BMW M odjel također je bio vrijedan u proteklom periodu, uz jučer predstavljene osvježene X3 i X4, odmah smo upoznali i njihove najekstremnije primjerke… 

Za BMW je ovaj tjedan prilično prometan. Puno je novih modela, osvježenih izvedbi predstavljeno, a sad upoznajemo i one koji su za istinske sladokusce novog SUV doba. Redizajn je donio specifične M dorade, tako su BMW X3 M Competition i novi BMW X4 M Competition u prepoznatljivom novom ruhu bavarske marke. Istina, ovi modeli su bili začetnici nove ere, pa tako i promjene nisu drastične, ali ljubitelji marke iz Münchena sigurno će to znati procijeniti.

Redni 6-cilindarski benzinski motor i dalje je tu, s najvećom snagom od 375 kW/510 KS, koji se sada koristi i u ostalim modelima BMW M izvedbama (M3 i M4). Ima najveći okretni moment koji je povećan za 50 Nm na 650 Nm. Do 100 km/h grabe za 3,8 sekunde i ostvaruju najveću brzinu elektronički ograničenu na 250 km / h. Ovo se ograničenje podiže na 285 km/h zajedno s opcijskim paketom vozača M.

Lansiranje novih modela na tržište počinje u kolovozu 2021. godine.

Foto: BMW

Autor

Preporučeni sadržaj