TUNING ZA MERCEDES BENZ GLB

Brabus GLB B25 nova je tuning inačica za sve one kojima je AMG GLB 35 preskup!

-

Mercedes-Benz GLB novi je adut u portfelju terenskih vozila iz Stuttgarta, a poznata Brabus tuning kuća odlučila ga je dodatno nagraditi…

Poznati Njemački tuning stručnjak Brabus ovog je puta počastio novi SUV Mercedes-Benz GLB. Iza naziva GLB B25 krije se model GLB 250, baza sa turbobenzinskim motorom od 224 KS. Kako bi se već spomenuti SUV model dodatno unaprijedio, tu je novi, agresivniji aero body kit. On se sastoji od prednjeg spojlera, zadnjeg krovnog spojlera, seta bočnih pragova te Brabus prednje dijamantne maske sa B logotipom.

Zanimljivost su i krovna LED svjetla, ali i novi dizajn aluminijskih naplataka u rasponu od 18 do 20 inča. Stražnji kraj od sad krase četiri ispušne cijevi lakirane u crnu boju. Konkretni primjerak opremljen je najvećim, 20″ felgama Monoblock Z sa gumama 255/40 R20, a tu je i set opruga koji je dodatno spustio vozilo za 30 mm.

Interijer, iako je veću klasičnoj Mercedes-Benz maniri, dodatno je ukrašen detaljima poput brušene koža i aluminijskih papučica. Što se motorizacije tiče, dvolitreni turbobenzinac zahvaljujući PowerXtra B25 kitu sada diše s čak 270 KS i 430 Nm, a do stotke juri za 6,6 sekundi.

Cijena za ovaj tuning paket za sada nije poznata, ali jedno je sigurno, ovo će, po performansama i dizajnu, biti novčano prihvatljivija inačica u odnosu na papreni AMG GLB 35.

Autor