ŠIRENJE NA BLISKI ISTOK

Bugatti najavio otvaranje svog prvog salona u Riyadhu, kupci s Bliskog istoka željno iščekuju nove modele

-

Bugatti je u nedjelju objavio suradnju sa SAMACO Automotive tvrtkom s ciljem otvaranja prvog Bugatti salona na Bliskom istoku…

Više od 35 godina SAMACO Automotive u snažnom je partnerstvu s Volkswagen grupom, uključujući vrhunske marke poput Audija, Porschea, Bentleyja i Lamborghinija – idealnu poziciju za pojačavanje Bugattijeve prisutnosti na tržištu Saudijske Arabije.

“Saudijska Arabija je najveće tržište na Bliskom Istoku. Za nas je vrlo važno imati snažnog partnera u Kraljevstvu ”, kaže Stephan Winkelmann, predsjednik Bugattija. „Partnerstvo sa SAMACO Automotive bio je prirodan izbor koji nam je omogućio da iskoristimo njihovo veliko iskustvo u interakciji s novim kupcima i pružimo vlasnicima automobila Bugatti najbolje usluge koje odgovaraju našim visokim standardima. Saudijske kupce upoznao sam po njihovom izvanrednom ukusu dragocjenih i jedinstvenih automobila. Prihvaćaju samo najbolje od najboljih. ”

U skladu s tim, za to je tržište predstavljen model Chiron Pur Sport. Bugatti je kalibrirao Chiron Pur Sport za okretnost, upravljivost i performanse u vožnji. Osim neizmjerne snage i krajnje udobnosti, nudi i visok stupanj svakodnevne iskoristivosti. Pokreće ga 8.0 quad-turbo benzinski W16 motor koji isporučuje 1.500 KS i 1.600 Nm.

Uz pomoć 15 posto kraćeg prijenosnog omjera, Chiron Pur Sport ubrzava čak i brže od običnog Chirona. Chiron Pur Sport katapultira se od nule do 100 km / h za samo 2,3 sekunde, do 200 km / h za samo 5,5 sekundi i do 300 km / h za ne više od dvanaest sekundi.

Autor