POSEBNA PONUDA

Citroën Berlingo Business M od sad dostupan uz 100% odbitka PDV-a

Citroën će od lipnja obogatiti svoju ponudu s  putničkim automobilom prilagođenim poslovnim korisnicima Citroën Berlingo Business M, uz 100 % odbitka PDV-a…

Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 900 kg i obujam prostora za teret do 1355 litara. Dostupan odmah, u ponudi je s cijenom od 103.500 kn bez PDV-a, a uz Citroën finaciranje s mjesečnom ratom od 1.400 kn.

On preuzima dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila poput nosivosti i velikog tovarnog prostora. U ponudi je s pet sjedala koja su smještena u 2 reda, kao u putničkom Berlingu te pregradnom stijenom i rešetkom iza 2 reda sjedala. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo sa mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Duljina M dolazi u dva paketa opreme, Live i Feel.

(foto: Citroën.hr)

Citroën Berlingo Business M u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S BVM6 koji razvija 110 KS i 205 Nm te je uparen sa ručnim šesterostupanjskim mjenjačem. Za ljubitelje dizelskih motora, u ponudi je s 1.5 BlueHDi 100 i BlueHDi 130. U ponudi je također posljednja generacija automatskog EAT8 mjenjača uz snažniji dizelski motor.

Citroën Berlingo Business M u bogatoj serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ABS + REF + AFU + ESP + ASR, coffee break alert, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, Active Safety Break, regulator/limitator brzine, pomoć pri kretanju na kosini, lijeva i desna bočna klizna vrata sa staklom, ručni klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + BlueTooth+ USB i dr.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo