U OKOLICI NICE

Citroën C5 Aircross u Francuskoj odrađuje prve službene kilometre

Novi SUV C5 Aircross upravo odrađuje prve kilometre, kolege novinari upoznaju se s još jednom osvježenom uzdanicom marke…

Novi C5 Aircross vjerojatno je najbolji predstavnik marke danas (uz C5 X), kada je udobnost u pitanju. Upravo taj osjećaj ugode doživljavaju novinari iz cijele Europe, na francuskim prometnicama. U prekrasnom ambijentu Nice i Domaine du Mas de Pierre, upoznaju osvježeni model.

U fokusu je plug-in hibrid, koji na struju prelazi 55 km.

Ovo je jedini SUV u segmentu koji nudi 3 zasebna klizna stražnja sjedala koja se mogu podešavati po nagibu i sklopiti, što nudi modularnost tipičnu za monovolumene. Obujam prtljažnika najveći je u kategoriji: od 580 l do 720 l na izvedbama s motorom s unutarnjim izgaranjem te od 460 l do 600 l na izvedbama s punjivim hibridnim motorom.

Posebna je pažnja posvećena i zvučnoj izolaciji, pa tako možete odabrati višeslojna prednja stakla koja pojačavaju dojam izolirane čahure dok boravite u vozilu.

Novi C5 Aircross stiže u srpnju na naše prometnice, a time i na test, u kojem ćemo otkriti sve njegove pluseve i minuse.

Foto: Citroen

Autor

Preporučeni sadržaj