FRANCUZI RADE ODLIČNE GOSPODARSTVENIKE

Citroën ë-Jumpy stigao do nove “2021 COMPACT LCV” nagrade

Nakon što su mu članovi komisije Van of the year (VOTY) u prosincu 2020. dodijelili titulu “Međunarodni kombi godine 2021”, a u siječnju 2021. godine trofej Argus za “Kombi godine 2021”, Citroën ë-Jumpy primio je ovaj tjedan i nagradu za „2021 COMPACT LCV“ Millésime Trophy iz Kilomètres.

Ova nagrada dovršava i pojačava prodajni uspjeh marke, koja je od siječnja 2021. do lipnja 2021. broj jedan u električnim lakim gospodarskim vozilima, u Francuskoj s tržišnim udjelom od 43,6%. Ovaj navod potvrđuje relevantnost modela u svom segmentu i kvalitetu usluga koje Citroën nudi kako bi udovoljio novim zahtjevima profesionalaca. Nagrađen od žirija profesionalnih novinara koji su posebno uključeni u pitanja lakih gospodarskih vozila, a samo je jedno mjesto rezervirano za ë-Jumpy, model izabran među šest kandidata u svojoj kategoriji kompaktnih lakih gospodarskih vozila.

ë-Jumpy je dostupan u dva opsega u skladu s poslovanjem i proračunom gospodarstvenika: 230 km (WLTP) za bateriju od 50 kWh i 330 km (WLTP) za bateriju od 75 kWh.

Motor snage 100 kW ë-Jumpy bez napora postiže najveću brzinu od 130 km/h s okretnim momentom koji je odmah dostupan pri pokretanju bez promjene brzina, te u potpunosti bez prisutnisti buke i vibracija.

Foto: Citroën

Autor

Preporučeni sadržaj