POSEBNA PONUDA ZA CITROEN

Citroën je pripremio posebnu ponudu u listopadu za modele dostupne odmah!

Citroën je u listopadu za sve nove kupce pripremio posebnu ponudu za svoja vozila…

Citroën je u listopadu pripremio posebnu ponudu za Citroën vozila koja su odmah dostupna za isporuku. Radi se o modelima Citroën C1, C3, C4, SUV C3 Aircross i C5 Aircross, C-Elysee, Berlingo, Grand C4 SpaceTourer i SpaceTourer.

 

  • Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, ističe se jedinstvenom osobnošću i nenadmašnom razinom udobnosti. Ovaj svestran i atraktivan automobil dostupan je odmah za isporuku, a u ponudi je s 5 godina jamstva i četiri zimska kotača. U ponudi su razine opremljenosti Feel, Feel Pack i Shine, te motorima PureTech 83 i 110 i BlueHDi 100.
  • Citroën C4 u ponudi je s 5 godina jamstva i četiri zimska kotača. U ponudi su razine opremljenosti Feel, Feel Pack i Shine, te s motorima PureTech 130 i električnim 136 KS.
  • SUV Citroën C3 Aircross u ponudi je s atraktivnom cijenom, a ponuda uključuje četiri zimska kotača. U ponudi su razine opremljenosti Feel Pack i Shine, te benzinskim motorima PureTech 110 i 130.
  • SUV Citroën C5 Aircross u ponudi je s atraktivnom cijenom, 5 godina jamstva i četiri zimska kotača. U ponudi su razine opremljenosti Feel i Shine, PureTech 130 i 180, te Blue HDi 130 motorima.

 

Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo