RAZLOG JE TEHNIČKA POGREŠKA

Dacia Spring, najjeftiniji električni automobil, izgorio u Rumunjskoj, vlasnik u šoku

Dacia Spring Romania

Vlasnik Ionel Carnu detaljno je opisao u Facebook grupi Dacia Spring Romania kako je došlo do paleži…

Dacia Spring već je godinu i pol najpovoljniji električni model na EU tržištu. Simpatičan mali model iz Rumunjske zaludio je mnoge, a to se odmah odrazilo i na prodaju. Ipak, veliki broj isporuka, donosi i određene probleme… Jedan takav problem pogodio je Ionel Carna. Čovjek iz Rumunjske javio se u Facebook grupu Dacia Spring Romania, ovim riječima…

“Danas oko 17:00 sati preminula je moja Dacia Spring. Električni automobil s kojim smo iznimno zadovoljni već godinu i pol dana, bez greške, samo se puni kod kuće. Prije nego što je doživio svoj kraj, auto je vozila supruga i nazvala me u očaju da se ispod auta začula paklena buka poput kombinacije šištanja – glasne škripe koja je dopirala 300 metara ispred kuće.

Ispod automobila, iz prostora baterija, počeo se širiti dim, naizmjenično od čestih do manje vidljivih. Za najviše 15 minuta automobil je bio u plamenu. Strah kroz koji su žena i djeca prošli ne mogu ovdje objasniti. Imam full kasko osiguranje i auto je bio u garanciji još 18 mjeseci. Ne optužujem nikoga, ne želim negativan publicitet, a pogotovo ne želim vidjeti opake komentare od vas. Samo želim podijeliti ovo nesretno iskustvo s vama i reći vam što učiniti u slučaju da se nađete u istoj situaciji.”

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo