DETALJI IZ KULTURE

DS 7 Crossback Louvre, limitirana izvedba u duhu kulturnog ponosa

DS Automobiles je predstavio svoj novi DS 7 Crossback Louvre, model limitirane serije, stvoren u suradnji s pariškim muzejom Le Louvre…

Zahvaljujući jedinstvenim poboljšanjima u dizajnu i mogućnosti pristupa preko 180 značajnih umjetničkih djela putem svog 12-inčnog zaslona za informacijsko-zabavni sustav, ovaj ekskluzivni model obuhvaća iznimno pariško nasljeđe zbog kojeg su i DS Automobiles i Le Louvre toliko prepoznatljivi.

Od svog osnivanja 2015. godine, DS Automobiles pokrovitelj je muzeja Le Louvre, koji je postalo francuska kultura od 1793. U njemu se nalazi više od 35.000 umjetničkih djela, uključujući slavnu Mona Lizu Leonarda da Vincija, muzej dijeli s DS Automobiles njegove vrijednosti kvalitete, stručnosti i francuskog luksuznog savoir-faire-a koji i dalje postavljaju Pariz u središte pozornosti svjetske pozornice.

Ova zajednička ljubav prema umjetnosti i kulturi dovedena je do svog prirodnog zaključka u elegantnom DS 7 Crossback Louvre  obliku, u kojem “umijeće putovanja” DS Automobilesa postaje “umijeće u putovanju”. Zahvaljujući jedinstvenoj značajci “Dan u Louvru”, putnici mogu otkriti neka od najljepših i najvažnijih umjetničkih djela muzeja Le Louvre. Koristeći svoj središnji zaslon osjetljiv na dodir, visoke rezolucije u 12 inča, koji će poslužiti kao platno. Tako Louvre izvedba ima pristup na 182 slike, portrete i skulpture iz muzejske zbirke svjetske klase.

Ova edicija DS 7 modela biti će dostupna u tri boje: Ink Blue (plava), Perla Nera Black (crna) i Platinum Grey (siva) nijansi. Dok će za pogonski dio brinuti PureTech 225 sklop, benzinac od 225 KS u kombinaciji s 8-stupanjskim mjenjačem.

Isporuke prvih primjeraka upravo su krenule…

foto: DS Automobiles

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin