Budućnost unutrašnjosti...

DS Automobiles donosi viziju interijera budućnosti, ekrani i svjetlost u fokusu

Foto: DS Automobiles

M.i. 21 studija donosi pogled na viziju budućnosti francuske mlade marke DS Automobiles, sviđa li vam se?

Era baterijskih električnih vozila, mnoštvo značajki pomoći vozaču i drugih tehnologija u nastajanju otvaraju mogućnost slobode proizvođačima kada je unutrašnjost vozila u pitanju.

Dokaz tome je i DS Automobiles studija dizajna i vizija koja će utjecati na buduće automobile marke. Zove se M.i. 21, i to je više od samog koncepta.

DS kabinu naziva “manifestom dizajna”, jer “uključuje određene regulatorne, industrijske i ekonomske zahtjeve kako bi se osigurala brža proizvodnja.” Kabina ima niz tehnoloških i stilskih trikova, koristeći svjetlo koje je prilagodljivo i povezano s okolinom, poput velikih kružnih svjetala u vratima.

Proizvođač automobila također je proširio raspoloživi prostor, eliminirajući središnji tunel i središnju konzolu. Kontrolna ploča lebdi ispred sjedala, gurnuta naprijed za još više prostora.

DS često drži modele poput M.i. 21 skriven “jer uključuje puno naše budućnosti”, rekao je direktor dizajna DS Automobiles Thierry Metroz.

Međutim, ovaj će “komad unutrašnjosti” biti izložen javnosti na dvogodišnjoj izložbi obrta i dizajna Révélations u Grand Palais Ephémère u Parizu, koja je već u tijeku i traje do nedjelje, 11. lipnja.

 

Autor

Preporučeni sadržaj