PARIŠKI CHIC U RUKAMA STRUČNJAKA ZA ESTETIKU

DS Automobiles u Hrvatskoj udružio snage s estetskim kirurgom, dr. Duduković novi je ambasador marke

-

Pariški brend DS Automobiles udružio je snage s našim poznatim estetskim kirurgom dr. Mladenom Dudukovićem koji preuzima model DS 4.

DS Automobiles i Mladen Duduković voze od sad zajedno. Francuska marka odabrala je vrhunskog estetskog kirurga za svog prvog ambasadora. U ekskluzivnom butiku DS STORE, na adresi Kovinska 22 u Zagrebu, Mladen Duduković preuzeo je ključeve svog DS 4 Rivoli E-Tense 225 gdje je imao iz prve ruke doživjeti pariški ugođaj, vrhunsku kvalitetu usluge te otkriti kolekciju DS modela.

DS Automobiles ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila. Brend spaja umjetnost i tehnologiju što je vidljivo na svakom DS modelu. Sva stručnost u izradi modela DS usmjerena je na izvrsnost. Svaki model DS odražava individualizam, neusporediv stil, inovativan užitak i jedin¬stvenu udobnost. Profinjen i tehnološki napredan, DS 4 spaja karizmatični dizajn vanjskog dijela vozila s čistim i prozračnim dizajnom unutrašnjosti koji se odlikuje nizom značajki ručne izrade. Istovremeno aerodinamičan, učinkovit, okrunjen je titulom najljepšeg automobila na svijetu 2022.

Foto: DS Automobiles Hrvatska

„Dr. Mladen Duduković jedan je od najpopularnijih estetskih kirurga u Hrvatskoj i slobodno možemo reći da je njegova pojava na tržištu pomaknula granice hrvatske estetske scene kako u profesionalnom, tako i u društvenom smislu. Svoj status u svijetu estetike Mladen Duduković je stekao je talentom i predanim radom, ali i svojom zanimljivom osobnošću. Njegovo znanje i umijeće u domeni estetske kirurgije te istančan osjećaj za lijepim, povezujemo i s našim brendom DS Automobiles koji utjelovljuje znanje i umijeće stvaralaštva te ručnih izvedbi unutrašnjosti naših modela. Kada to spojimo s njegovim načinom života i ugledom, vidimo stvarnu poveznicu s vrijednostima brenda. Mladenova osobnost, stil i šarm odlično pristaju uz model DS 4 te se zaista veselimo suradnji u nadolazećim projektima kroz godinu.“ – izjavila je Samia Hamitouche, direktorica brenda DS Automobiles.

Autor