savršena sinteza sportskog stila

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, po uzoru na ekstremni Huracan STO

Predstavljen na MotoGP-u u San Marinu, motocikl Ducati ograničene serije od 630 primjeraka inspiriran je modelom Lamborghini Huracán STO

Novi Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, inspiriran supersportskim Huracán STO1, predstavljen je javnosti na Velikoj nagradi San Marina na stazi Misano World Circuit Marco Simoncelli. Motocikl je rezultat drugog suradničkog projekta dviju marki, Prvi je 2020. iznjedrio Ducati Diavel 1260 Lamborghini, inspiriran modelom Sián.

Ducati Streetfighter V4 motocikl savršeno utjelovljuje vrijednosti stila, sportske genetike i ekskluzivnosti koje dijele Ducati i Lamborghini. Rezultat je kombinacija tehnologije, performansi i ljepote koja duboko inspirira entuzijaste od prvog pogleda.

Primjenjujući dobro poznatu “Formulu borbe” na tehničku bazu Panigale V4 S 2023 i integrirajući elemente i stilske značajke koje su nepogrešivo Lamborghinijeve, Ducati je stvorio ekskluzivni potpuno novi model unutar svoje ponude. Motocikl je proizveden u brojčanoj ograničenoj seriji od 630 jedinica i reinterpretira u ključu Ducati koncepte koji su doveli do stvaranja Lamborghini Huracán STO, integrirajući tehničke i stilske elemente tipične za Lamborghini DNK, uključujući ekskluzivnu livreju u zelenoj i narančastoj boji.

Uz 630 primjeraka Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, Ducati će ponuditi još ekskluzivniju seriju posvećenu 63 Lamborghini kupca koji će, zahvaljujući Ducati Style Centeru, moći stvoriti jedinstvene primjerke prilagođavajući svoj Ducati Streetfighter V4 Lamborghini livrejom i felge u istoj boji kao njihov automobil, upotpunjujući motocikl kroz Ducatijev Speciale Clienti program. U toj sferi personalizacije imati  će mogućnost odabrati boje kočione čeljusti i detalje sjedala među onima koji su uključeni u Huracán STO paleti – žuta, crvena, crna i kalifornijska narančasta, uz standardnu ​​shemu boja.

Konačno, vlasnici Ducati Streetfighter V4 Lamborghini moći će upotpuniti svoj izgled kacigom, jaknom i ograničenom serijom kože za bicikle, u bojama koje odražavaju specifikacije njihovog Ducati motocikla.

Ova zanimljiva suradnja poprilično je na cijeni, tako će ovaj Ducati stajati gotovo pola milijuna kuna.

Foto: Lamborghini

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo