IMA LI BOLJEG?

Ducati Superleggera V4 i službeno krenula s proizvodnjom

Limitiran na 500 primjeraka, a sretni vlasnik Superleggera V4 001/500 pozvan je osobno u tvornicu na isporuku motocikla…

Svim kupcima Superleggera V4 pruža se mogućnost testiranja “službenog” Panigale V4 R za utrke Svjetskog prvenstva u SBK seriji.

Prva Superleggera V4 sišla je s proizvodne linije Borgo Panigale.

Ovo je # 001 od 500 jedinica zakazanih u ograničenom i numeriranom nizu. To je ujedno jedini motocikl na svijetu odobren za legalno korištenje u prometu. Zbog svoje građe i naravi, a treba naglasiti kako su čak i naplatci izgrađeni od ugljičnih vlakana. Ovo je remek-djelo strojarstva na dva kotača, tehnike i dizajna “made in Italy”, koje postavlja novo mjerilo u pogledu performansi, stila i pozornosti na detalje. Uz 234 KS i Akrapovič simfoniju, doživljaj je potpun.

Ekskluzivnost materijala i tehničkih rješenja prihvaćenih na Superleggera V4 također se odražava na predviđeni maksimalni broj motocikala. Samo 500 primjeraka uz potvrdu o autentičnosti biti će izrađeno. Postupno numeriranje motocikala (XXX / 500), koje se podudara s brojem šasije, prikazano je na glavi upravljača i na ključu motocikla.

Prvi od sretnih vlasnika ovog fantastičnog bicikla pozvan je u Borgo Panigale na ceremoniju isporuke, a u narednih nekoliko dana osobno će upoznati Claudija Domenicalija, predsjednika uprave Ducatija, kako bi primio svoj Superleggera V4 001/500. Sretno novom vlasniku, vjerujemo da će uživati!

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo