PRESUDILE SU LAMPICE

Evo zašto je TikTok zvijezda zapalila Mercedes-AMG GT 63 S!

Jučer je internetom procirkulirao video gdje je Mikhail Litvin, ruski YouTube kreator, zapalio svoj Mercedes-AMG GT 63 S…

Naravno, prašina (ili pepeo) se još uvijek nije spustila nakon kontroverznog videouratka kojeg je Mikhail Litvin snimio i objavio na svojem YouTube kanalu. Mercedes-AMG GT 63 S, nakon brojnih intervencija servisera, nije bilo moguće popraviti, a Mikhailu je sve to jednostavno – prekipjelo!

Krenimo redom, nakon isporuke vozila u svibnju 2019., problemi su samo krenuli. Jedan od najvećih problema su bili konstantni kvarovi na motoru. Ukupno pet puta je Mikhail svog ljubimca vozio u ovlašteni Mercedes-Benz servis, no neuspješno – problem nije bio otklonjen u cijelosti, što je za njega, ali i svakog drugog, bilo itekako frustrirajuće. Svoj Mercedes-AMG GT 63 S zbog ‘check engine’ lampice i gubitka snage nije mogao voziti.

Situacija je kulminirala kada je Mikhail ostao na cesti tijekom vožnje u gradu, a budući da je ovlašteni serviser bio u kontaktu sa strankom te nije riješio problem, sve je to rezultiralo scenarijem o kojem danas priča cijeli automobilistički svijet. Ruku na srce, ovo je uistinu bio hrabar potez mladog vlogera, a sada se postavlja pitanje hoće li mu brojni pregledi (7.6 milijuna u trenutku pisanja) videouratka donijeti dovoljno prihoda za novi AMG model.

Foto: YouTube screenshot

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin