POVRATAK OMILJENOG VOZAČA

Fernando Alonso vraća se u Formulu 1, ponovno sjeda u bolid Renaulta

Renault DP World F1 Team najavio je povratak slavnog Španjolca…

Daniel Ricciardo prepustit će svoje mjesto, istinskom velikanu ovog oktanskog sporta. Fernando, koji iza sebe ima 314 odvezenih utrka, 32 pobjede i čak 97 ‘penjanja’ na podijum, bit će veliko pojačanje za ambicioznu Renault F1 momčad.

 

Snažni osjećaji na relaciji Alonso-Renault dodatno su podebljani, nakon sjajnog uspjeha koji je rezultirao kroz dvije titule prvaka – 2005. i 2006. u Formuli 1.

Cyril Abiteboul, izvršni direktor Renault Sport Racing naglasio je kako će snažan karakter i pobjednički duh koji krasi Fernanda, našu ekipu ponovno ugurati u vrh Formule 1.

 

Dok je španjolski vozač poručio i još jednom ponovio kako je Renault momčad njegova druga obitelj. ‘Moje najljepše razdoblje veže se uz ovu momčad, pogotovo uspomene na osvajanje dva naslova. Ali sada stižu novi izazovi, a ambicije ostaju iste, uhvatiti formu i biti u vrhu, biti najbolji. Napredak koji su pokazali početkom ove sezone, daje mi za pravo, kako uz moje iskustvo i bogato znanje njihovih inženjera, možemo loviti mjesta na postoljima.’

Foto: Renault

Autor