TUNING ZA F8 TRIBUTO

Ferrari F8 Tributo u Novitec N-Largo tuning izdanju, za 15 sretnika!

Ferrari F8 Tributo u Novitec tuning izdanju, san snova…

Novitec je otkrio još jedan novi pristup na F8 Tributo u svojoj novoj N-Largo inačici. Kao i kod ostalih N-Largo modela, i ova se modifikacija proslavila sa wide-body kitom, ali i pojačanjem snage putem ECU tuninga. Novitecov program N-Largo započinje novim branicima, u ovom slučaju izrađenim od karbonskih vlakana, što istovremeno smanjuje težinu i čini postupak proizvodnje takvih komada u malim količinama isplativijim.

 

Kotači veličine 21 i 22 inča razvijeni u Vossenu kovani su kako bi se masa svela na najmanju moguću mjeru. Ovjes je također novi (35 mm) zbog kraćih opruga, ali Novitec je prilagodljive amortizere zadržao kao što je to i u standardnoj inačici. Njegov 3,9-litreni V8 motor s dva turbopunjača već je vrlo moćna jedinica (720 KS i 770 Nm), tako da je Novitec ostavio komponente motora netaknutima. Umjesto toga, tu je novi ECU modul koji daje dodatnih 97 KS i dodatnih 133 Nm okretnog momenta, što dovodi do ukupnih 818 KS i 930 Nm. Te brojke mu omogućuju sprint do ‘stotke’ u svega 2,6 sekundi.

U paket je uključen novi ispušni sustav koji je dostupan u izvedbi od nehrđajućeg čelika ili laganog Inconelu sa ili bez ‘klapne’ .Novitec je osigurao svega 15 primjeraka za F8 Tributo N-Largo, a cijene su poznate tek na upit.

Autor

Preporučeni sadržaj