TALIJANSKI ŠMEKER

Fiat 500X Yacht Club Capri, prva kabriolet verzija crossover izvedbe

500X Yachting je prvi 500X s novim kabrioletskim dizajnom, za nekoliko sekundi do uživanja u povjetarcu…

„Prvi srpanj je značajan datum s izuzetnom simboličkom vrijednošću. Predstavlja zeleno svjetlo za oporavak, ponovno otvaranje Europe, povratak slobode kretanja i putovanja, i na neki način, ono malo bezbrižnosti tipično za ljeto,“ rekao je Olivier François, predsjednik marke Fiat i CMO kompanije Stellantis.

„Baš to su bile vrijednosti koje su inspirirale dizajn novog modela 500X Yacht Club Capri, prvog kabrioletskog 500X modela, jer je osjećaj koje pruža vjetar u vašoj kosi sinonim za slobodu i sreću. Nova kabrioletska karoserija debitirati će u specijalnoj seriji „Yacht Club Capri“, koja predstavlja omaž tom magičnom mjestu, Jahting klubu Kapri, kao i u 500X Dolcevita Launch Edition izdanju.“

Model 500X Yachting dodaje novi tip karoserije gami 500X. Pored Cross i Sport paketa, 500X postaje prvi put kabriolet. Za nekoliko sekundi i na samo jedan pritisak gumba, električni meki krov nove Yachting Club Capri specijalne serije sprema se ispod lima.

Nova specijalna serija s bojom posvećenom Jahting klubu Kapri, dostupna je u ekskluzivnoj „Blue Venezia“ boji, s plavim „Dolcevita“ mekim krovom, poklopcima retrovizora i kvakama od brušenog kroma, kao i logom Jahting kluba Kapri na B-stubu i vratima prtljažnika, kao potvrdom partnerstva.

Ukrasna linija također ističe profil i sofisticiranost automobila. Tu su također i potpuno novi i ekskluzivni 18-inčni kotači od lake legure, sa detaljima u boji Blue Venezia.

Elegancija inspirirana moreplovstvom i simbol Dolce Vita godina također se mogu vidjeti i unutra: meka na dodir bijela sjedišta s brojem 500 izvezenim u plavoj boji, a opcionalno su dostupni i instrument tabla i mjenjač od tamne mahagonije.

Dolazak se očekuje već tijekom kolovoza…

Foto: Fiat

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin