SPORTAŠ PRIJE SVEGA

Ford Fiesta ST (2022.), mali sportaš u korak s budućnošću autoindustrije

-

Nova Ford Fiesta ima prepoznatljiv vanjski stil koji svoj izražajni dizajn podiže na novu razinu, uz još bolji doživalj vožnje i udobnosti…

Nova Fiesta nudi više osjećaja i doživljaja sa same ceste i veću razliku između opsežne ponude varijanti. Modeli Trend, Titan, ST-Line i Active imaju koristi od jedinstvenih stilskih elemenata, koji se isporučuju u nizu praktičnih i profinjenih varijanti s tri i pet vrata.

Nova Fiesta ST uvijek pobere najviše simpatija javnosti, jasno je i zašto… (Foto: Ford)

Nova paleta Fieste također je proširena novim paketima Vignale koji pojačavaju osobnosti Titanium, ST-Line i Active paketa opreme s luksuznim specifikacijama. Tehnologije novoj Fiesti pomažu osigurati da je mali automobil bolje opremljen nego ikad za inteligentna, povezana iskustva u vožnji, uključujući nova Matrix LED prednja svjetla s dugim svjetlom bez odsjaja, prilagodljivim zaslonom od 12,3 inč.

Elektrificirane opcije pogonskog sklopa uključuju 48-voltni blagi hibridni 1,0-litreni EcoBoost hibrid sa 125 ili 155 KS izlazima, pomažući vozačima da uštede gorivo uz maksimalnu zabavu u vožnji u središtu Fiestine privlačnosti. Ford je također predstavio novu Ford Fiestu ST sa svježim dizajnom, uključujući novu opciju Mean Green boje i pogonom 1,5-litrenim EcoBoost benzinskim motorom od 200 KS s povećanjem zakretnog momenta od 10 posto na 320 Nm.

Nova Fiesta stiže već početkom godine…

Foto: Ford

Autor