TUNING PAKET ZA FORD GT

Ford GT u Le Mansory tuning paketu, ima li to smisla?

Mansory tuning poznata je po zanimljivim primjercima, a sada su se dočepali Fordovog modela GT…

Gotovo pa kodno ime ‘Le Mansory’ predstavlja najnoviji tuning pothvat već spomenute tuning kuće. Ispod agresivnih branika i spojlera nalazi se Ford GT, čuvena vozačka ikona. Mansory je dobio tri primjerka koja je doradio po svom guštu, a to je po već poznatoj ‘špranci’ izazvalo lavinu komentara.

U ovom je tuning paketu svoje mjesto pronašla i posebna Bleurion Race boja, ali i agresivni aero body kit načinjen od karbonskih vlakana. Taj se body-kit sastoji od prednjeg spojlera, otvora za zrak, seta pragova, zadnjeg difuzora te zadnjeg spojlera. Tu su i širi blatobrani, detalji sa ilustracijom karirane zastavice, ali i novi LED svjetlosni potpis.

(foto: Mansory)

Ispod poklopca motora krije se 3.5 twin-turbo EcoBoost V6 motor koji umjesto tvorničkih 655KS i 745 Nm razvija na 710KS i 840 Nm, što je dovoljno da ovaj kultni automobil postigne maksimalnih 354 km/h .Entuzijaste će svakako veseliti i sportski ispušni sustav sa tri ispušne cijevi, ali i novi komplet aluminijskih naplataka veličine 21 inča.

(foto: Mansory)

Unutrašnjost obiluje brušenom kožom, a najviše u oko upadaju Le Mansory pragovi u crno-bijelom uzorku. Nema sumnje, ovaj će automobil još godinama izazivati lavine komentara.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo