od 31.110 USD u americi

Honda CR-V (2023.) u potpuno novom izdanju spremna za početak za američko tlo

Potpuno redizajnirani CR-V postavlja novo mjerilo za kompaktni SUV s odvažnim stilom, povećanim prostorom, udobnošću i performansama

Potpuno nova Honda CR-V iz 2023. počet će pristizati u američke Honda salone ovog mjeseca, počevši s modelima u izvedbi s turbopunjačem 22. rujna, nakon čega će uslijediti hibridni modeli u listopadu. Šesta generacija najprodavanijeg SUV-a marke privlači mlade i aktivne kupce s dvije razine opreme s turbopunjačem, EX i EX-L, robusnom i sofisticiranom vanjštinom, sportskom i modernom unutrašnjosti te emotivnijom, pustolovnijom i zabavnijom iskustvo u vožnji.

CR-V EX ima početnu preporučenu maloprodajnu cijenu od proizvođača (MSRP)1 od 31.110 USD (bez odredišne ​​naknade od 1.245 USD). Hibridno-električni pogon 2023 CR-V Sport počinje s 32.450 USD.

“Potpuno nova Honda CR-V podiže ljestvicu na sve zamislive načine – dizajn, performanse, sigurnost i tehnologija te CR-V najzabavniji za vožnju koji smo ikada napravili”, rekao je Mamadou Diallo, potpredsjednik auto odjela prodaja u američkoj Hondi.

CR-V je najprodavaniji SUV u Americi u proteklih četvrt stoljeća i najprodavanije Hondino vozilo svake godine od 2017.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo