I DALJE KRALJ PROSTORA U KLASI

Honda HR-V (2021.), nova generacija za nastavak potpune elektrifikacije

-

Honda je prvi put predstavila najnoviju generaciju svog popularnog HR-V kompaktnog SUV modela, koji je standardno dostupan s novim pogonskim sustavom e: HEV…

Potpuno novi HR-V donosi iznimnu hibridnu učinkovitost i napredne sigurnosne i tehnološke značajke, sve ugrađene u hrabar i elegantan oblik coupe siluete, dizajniran da ostane vodeći u pogledu prostora u klasi i udobnosti.

Novi HR-V u Europu stiže krajem 2021. i nakon osvježenog CR-V i novog Jazza koji su lansirani 2020. godine. proširuje Hondinu elektrificiranu liniju kako se marka dalje kreće prema svom cilju da elektrificira sve svoje europske modele do 2022.

Japanci se hvale premium SUV osjećaj, ali sa suvremenim tkaninama i mekanim materijalima. Moderna minimalistička estetika, koja podsjeća na nove modele Mazde.

Zahvaljujući Hondinoj kompaktnoj, integriranoj tehnologiji pogonskog sklopa, potpuno novi HR-V također zadržava svestrana Magic Seats koja nude fleksibilnost sjedala u preklopnom ili preklopnom položaju, ovisno o potrebnom teretnom prostoru.

Više informacije o novom HR-V znati ćemo u narednom periodu…

foto: Honda

Autor