POTICAJI STIŽU!

Hyundai Kona Electric je najprodavaniji električni automobil u Hrvatskoj

Hyundai Kona Electric najprodavaniji je, a očito i najpoželjniji električni automobil u Hrvatskoj.

Kona Electric može se pohvaliti s impresivnim dosegom od 484 kilometra i to s jednim punjenjem. Prvi svjetski kompaktni električni SUV, Hyundai Kona Electric, dostupan je s dvije verzije kapaciteta baterije, 39.2 kWh i 64 kWh te 8 godina jamstva na bateriju.

Od lansiranja 2018. godine, prodajni rezultati potvrđuju da je Hyundai Kona Electric nadmašila očekivanja kupaca, kako u Europi tako i u Hrvatskoj.

Kona Electric s jačom baterijom kapaciteta 64kWh te u izdašnom paketu opreme LIVE_Electric, dostupna je već od 236.990 kuna s poticajima. Najbolje od svega, dostupna je odmah prilikom kupnje i narudžbe.

Iz paketa opreme LIVE_Electric izdvajamo 7“ TFT digitalni klaster, stražnje parking senzore, kameru za vožnju unatrag, automatsku klimu, tip mjenjača shift-by-wire, odabir načina vožnje Eco, Comfort, Sport, audio radio uređaj sa 7” i LCD zaslonom osjetljivim na dodir, bluetooth s prepoznavanjem glasa, LED dnevna i pozicijska svjetla, 17″ aluminijske naplatke, Smart Key sustav ulaska i pokretanja vozila bez ključa.

Kona Electric s kapacitetom baterije od 39.2 kWh, dostupna je već od 200.900 kuna s poticajima za električna vozila.

Ako vam je život u električnom automobilu još uvijek prevelik izazov, onda je najbolja solucija hibridna inaćica. Pogledajte kakav je dojam ostavila kod nas – Kona HEV.

Foto: Hyundai Novaković

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo