svijet slavnih

Ima milijune, u filmovima je vozio Batmobile i Ford GT40, a privatno ima pick-up star 20 godina

-

Osim što je svestrana, Toyota Tacoma je i savršena kamuflaža

Autor: AF

Christian Bale, velika holivudska zvijezda, oskarovac ​​i dvostruki dobitnik Zlatnog globusa, može voziti doslovno sve što žele. No unatoč važnim ulogama, poput, primjerice, uloge legendarnog trkača Kena Milesa u filmu Ford protiv Ferrarija iz 2019. ili uloge Batmana, čini se da Bale nema skup niti egzotičan ukus za automobile.

Barem ne za svakodnevnu vožnju, jer automobil koji koristi u slobodno vrijeme i u kojem je već nekoliko puta fotografiran prilično je skroman. Riječ je o poluteretnom vozilu Toyota Tacoma starom skoro 20 godina. Vozi ga nešto više od 13 godina, a svojedobno se u intervjuu za The Daily Beast “pohvalio” da je kupio rabljenu Tacomu iz 2003. te da nije ni pomišljao voziti nešto drugo.

Polukamion nije samo korisna kamuflaža, već je – kao što svaki vlasnik polukamiona može potvrditi – izuzetno koristan za svakodnevne potrebe. “Praktičan je i svim mojim prijateljima često treba za nošenje većih stvari. Također me ne brine niti smeta ako se izgrebe ili ošteti, nitko ga ne želi ukrasti i nitko ne misli da u njemu ima nešto vrijedno. Osim toga, volim motocikle , koje često prevozim u tovarnom prostoru”, rekao je Bale.

Američki mediji navode kako ga on i dalje vozi, no riječ je o obnovljenoj prvoj generaciji spomenutog modela. Pokreće ga 3,4-litreni V6 i ima pogon na stražnje kotače. Također vrijedi napomenuti da ovo vjerojatno nije jedino vozilo u njegovoj garaži, jer je proljetos viđen u terencu Porsche – vjerojatno Cayenneu. Ali budući da ne može prevoziti motocikle, naravno, nije savršena zamjena za Tacomu.

Autor