PROVJERENO DOBAR

Isuzu D-Max (2021.), dolazak nove generacije vrhunskog pick-up modela iz sjene

Potpuno novi Isuzu D-Max kombinira novi izraženiji stil i impresivnu sigurnosnu tehnologiju s poboljšanim terenskim performansama…

Ne samo da pruža snagu i izdržljivost kakvu biste očekivali od Isuzu pick-up verzije, ovaj sposobni radni stroj sada dodaje vrhunsku razinu udobnosti i profinjenosti.

Prije svega, najviše zasluga za tu profinjenost pripisujemo novom vanjskom dizajnu, posve novi D-Max ima prepoznatljiviji i snažniji izgled. Povišeni dizajn prednjeg kraja i oštre konture generiraju impozantniju prisutnost koju nadopunjuju 18-inčni aluminijski naplatci i nova Bi-LED svjetla na višim modelima.

Unutrašnjost je prošla transformaciju kontrolne table, gdje se posebno ističe novi infotainment sustav, koji pružaju prostraniji i suvremeniji osjećaj. To je popraćeno laganim dodirom i elegantnim detaljima koji doprinose premijum interijeru koji ostaje besprijekoran i praktičan u radu.

Novi prednji i stražnji ovjes osim ugodnosti u vožnji, brine i za još veću nosivost. D-Max također je dobio poboljšanu zvučnu izolaciju od buke, te novi elektronički servo upravljač osjetljiv na brzinu koji poboljšava upravljivost i preciznost.

Isuzu je poznat po svojoj 4×4 stručnosti, a potpuno novi D-Max još je sposobniji za vožnju izvan ceste, sa bržim 4-sistemskim pogonom koji mijenja brzinu i standardnom stražnjom blokadom diferencijala na višenamjenskim i avanturističkim modelima. Izdržljiva šasija sad je dodatno ojačana, a i poboljšana je zaštita podvozja.

Prve primjerke novog Isuzu D-Max modela, u Hrvatskoj bi mogli očekivati tijekom ljeta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin