VELIKI USPJEH

Isuzu D-Max (2021.) prvi pick-up model koji osvaja 5 zvijezdica na Euro NCAP crash testu

Potpuno novi Isuzu D-Max osvojio je pet zvjezdica na Euro NCAP testu

Potpuno novi Isuzu D-Max donosi novi stil i impresivnu sigurnosnu tehnologiju, s poboljšanim terenskim performansama. Ne samo da pruža snagu i izdržljivost kakvu biste očekivali od Isuzu pick-up izvedbe, ovaj sposobni radni stroj sada donosi i vrhunsku razinu udobnosti i profinjenosti.

Euro NCAP (New Car Assessment Program) podigao je dodatno svoje kriterije. No, ni to nije spriječilo Isuzu da stigne do velikog uspjeha po pitanju sigurnosti.

Sigurniji nego ikad, robusni novi Isuzu D-Max opremljen je širokim rasponom sigurnosnih značajki, uključujući opsežni paket ADAS (napredni sustavi za pomoć vozaču), koji podiže razinu sigurnosti u segmentu kamioneta.

D-Max opremljen je s kamerama okrenutim prema naprijed, a kao rezultat toga, svaki model dolazi s upozorenjem na sudar naprijed, autonomnim kočenjem u nuždi, prepoznavanjem prometnih znakova, inteligentnim limitatorom brzine i sustavom upozorenja i sprečavanja napuštanja trake.

Kao model koji standardno ima radar na DoubleCab kabinama, ovi modeli uključuju Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert i Emergency Lane Keeping – što je svojevrsni serijski debi za ovu sigurnosnu tehnologiju, koja postaje standard.

Povećana je i sigurnost putnika, novi zračni jastuk za koljena vozača standardni je kod svih modela. DoubleCab kabine sada su opremljene s osam zračnih jastuka, jer su također opremljene novim središnjim zračnim jastukom, koji pruža dodatnu zaštitu putnicima na prednjim sjedalima u slučaju bočnog sudara.

Tu je i novi sustav E-call, koji bira brojeve hitnih službi u slučaju nesreće. To je obvezna stavka za dobivanje najviše ocjene kod Euro NCAP komisije, jer se automatski aktivira kada se aktiviraju zračni jastuci. U slučaju manje ozbiljnog sudara ili prijavljivanja hitnog incidenta, vozač može jednostavno pritisnuti tipku E-Call na gornjoj konzoli.

Isuzu još jednom potvrđuje naše riječi, kako je nepravedno u sjeni…

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin