GLAZBENO-AUTOMOBILSKA SURADNJA

Jeep dogovorio suradnju s pop grupom New United

-

New United će za početak voziti Jeep Renegade…

Marka Jeep predstavlja inovativno partnerstvo s prvom globalnom pop grupom Now United u svrhu promocije popularnog modela Jeep Renegade. Partnerstvo će uključivati niz integracija teme „Come Together“ s glazbenim video uradcima i izvedbama uživo putem digitalnih i društvenih medija.

Najava marke Jeep kao globalnog automobilskog partnera grupe Now United ujedinit će njenu globalnu bazu zaljubljenika s preko 40 milijuna štovatelja grupe Now United te se savršeno nadovezuje na hvaljenu „Groundhog Day” Super Bowl reklamu kompanije FCA u kojoj glumi Bill Murray.

Now United je prva globalna pop grupa na svijetu, a sastoji se od 15 različitih pjevača iz 15 različitih država: Indije, Brazila, Ujedinjene Kraljevine, Meksika, Filipina, Finske, Južne Koreje, Australije, Senegala, Kine, Japana, Njemačke, Rusije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država. Nastala pod vodstvom ikone glazbene industrije Simona Fullera 2017. godine, grupa Now United je brzo privukla 40 milijuna fanatičnih zaljubljenika iz cijelog svijeta.

„Marka Jeep je jedinstvena po tome što se doista radi o globalnoj automobilskoj marki prepoznatljivoj na svakom kontinentu,” rekao je Olivier Francois, izvršni direktor Marketinga kompanije FCA. „Naši zaljubljenici i sljedbenici u cijelom svijetu razumiju da strast, autentičnost i sloboda pokreću marku Jeep. Now United s nama dijeli istovjetne ključne atribute. Kako će grupa krenuti na svoju ljetnu turneju s prvim nastupom u Brazilu, radujemo se suradnji sa Simonom Fullerom, jer oboje predstavljaju i ujedinjuju naše zaljubljenike na način koji mogu ostvariti samo Jeep i grupa Now United.”

Simon Fuller je dodao: „Uzbuđen sam prilikom za suradnju s Olivierom Francoisom, koji je genij za stvaranje marki i izvanredan inovativan um te pružam dobrodošlicu marki Jeep kao globalnom partneru grupe Now United. Jeep je ikona i dijelimo snažan duh i osjećaj za pustolovinu ove marke. Uključenje Jeepa u naš „Come Together“ video prva je od mnogih pionirskih stvari koje zajedno imamo u planu, što će osnažiti nove načine suradnje i angažmana naših zaljubljenika u cijelom svijetu”.

Now United i Simon Fuller
Now United je prva globalna pop grupa koja se sastoji do 15 pjevača i plesača iz 15 različitih država svijeta: Indije, Brazila, Ujedinjene Kraljevine, Meksika, Filipina, Finske, Južne Koreje, Australije, Senegala, Kine, Japana, Njemačke, Rusije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država. Ova grupa je u kratkom roku prikupila 40 milijuna zaljubljenika iz cijelog svijeta.

Grupa Now United je vizija Simona Fullera, kreatora glazbenog natjecanja American Idol i hvaljenog britanskog glazbenog poduzetnika. Fullerov glazbeni angažman uključuje slavna imena kao što su Spice Girls, Amy Winehouse, Annie Lennox, Kelly Clarkson, Carrie Underwood i dr.

Autor