Grand Cherokee kao glavna zvijezda

Jeep Grand Cherokee kao veliko pojačanje nogometašima Juventusa

Juventus i iduće godine vozi u pratnji Jeep modela…

Protekli vikend na Allianz stadionu u Torinu, u prisustvu Eric Laforge, direktora marke Jeep za Europu i Novella Varzi, direktorice marke Jeep za Italiju, isporučeni su modeli Jeep Grand Cherokee za igrače i osoblje Juventusa.

„Jeep i Juventus su savršen spoj, kombinacija legendarnih marki kao što je Jeep i ekipe poput Juventusa. Uspješno partnerstvo koje potpuno odražava vrijednosti koje stoje iza slova Jeep: sloboda, avantura, autentičnost i strast. Ponosan sam što mogu igračima Juventusa predstaviti i isporučiti novi Jeep Grand Cherokee 4xe, legendarni model koji se ističe u kategoriji „velikih terenaca“ kao oličenje elegancije i tehnologije, uz savršenu ravnotežu između dinamike na putu i sposobnosti terenske vožnje. A s uvođenjem 4xe, naše ekskluzivne verzije elektrifikacije 4×4 vozila, novi Grand Cherokee unapređuje legendarne terenske sposobnosti i jedinstveni genetski kod marke Jeep,“ rekao je Eric Laforge.

Partnerstvo između proizvođača kultnih terenaca i ‘Stare dame’ je desetogodišnja uspješna priča koja je započela u sezoni 2012-2013. zbog gajenja sličnih vrijednosti. To je rezultiralo osvajanjem 18 trofeja uključujući Seria A, Kup Italije i Superkup Italije, i omogućilo je pisanje nezaboravnih poglavlja u povijesti talijanskog nogometa.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo