NAJAVNE FOTOGRAFIJE

Jeep Wagoneer (2025.), prvi pogled na luksuzni terenac potpuno električnog stava

Foto: Jeep

Jeep s najavom modela podsjeća na legendarnu povijest dok stvara još jedan model elektrificiranog karaktera. Wagoneer stiže!

Prvi moderni SUV u industriji – kultni Jeep Wagoneer iz 1963. – imao je luksuznu unutrašnjost, vrhunske materijale i vrhunske dodatke. Nakon više od 60 godina marka Jeep donosi detalje o svom prvom globalnom potpuno električnom SUV-u, pružajući prvi pogled na unutrašnjost potpuno novog Jeepa Wagoneer S.

Foto: Jeep

Izgrađen na potpuno novoj, vrlo fleksibilnoj STLA-Large platformi izvornoj za električne modele, Jeep Wagoneer S trebao bi raspolagati dobrim performansama. Interijer noviteta usmjeren je na tehnologiju, iako iz Jeepa poručuju kako puno napora ulažu u detalje.

Novi Jeep Wagoneer S donosi naprednu tehnologiju neprimjetno integriranu s pomno izrađenim umjetničkim detaljima. Pažljivi materijali i značajke usmjerene na dizajn uključuju upravljački centar po mjeri vozača s jedinstvenim prekidačem Selec-Terrain koji je ekskluzivan za marku Jeep i dinamičnim ambijentalnim osvjetljenjem koje se može birati u boji. Jeep Wagoneer S također će imati standardni panoramski krov s dva otvorai, proširujue suradnju marke Jeep s McIntoshom, a to znači kako će putnici uživati između ostalog u audio sustav s 19 zvučnika.

Novi Wagoneer očekuje se na tržištu EU već u prvom kvartalu 2025.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo