REMAKE SERIJE

Kamiondžije 3, nastavak kultnog serijala legendarnog dvojca

Žica i Baja, nastavit će tamo gdje su stali ‘Pajo’ i ‘Jare’…

Regiju je razveselila novost, kako se kultna serija ‘oživljava’. A novi glavni šoferi bit će ‘Žica’ (Tihomir Stanić) i ‘Baja’ (Nenad Jezdić). Kako prenosi kolubarske.rs serija “Kamiondžije 3” počinje slučajnim susretom Žiće, bivšeg vozača i Baje (Nenad Jezdić), vozača autobusa. Taj susret će u potpunosti izmjeniti njihove živote. Gubitak posla i gledanje starih epizoda Kamiondžija i njih je potaknulo na kupnju kamiona. Tu kreće avantura…

Ipak, vrijedna ekipa sa seta prilično je svjesna težine zadatka. Zamijeniti i uskočiti u ‘kožu’ legendarnog dvojca Miodraga Petrovića i Pavle Vuisića prilično je nezahvalna situacija.

Odmah su naglasili da je ovo nešto novo i drugačije, znamo svi kakve su veličine radile na seriji i pamte se kao takvi. Ne želimo ubirati njihove plodove, niti slavu, čak ne želimo ni dio te estetike i umjetnosti, jer su zaista veliki i nedostižni. I tako i treba biti. Ovaj projekta više doživljavam kao idealan početak da neke mlade generacije podsjetimo na stari serijal i da ih zaintrigiramo za ovo što radimo. Dakle, nove avanture se spremaju, a prikazivanje serije se očekuje krajem godine. Vjerujemo da će ovaj serijal imati puno znatiželjnika i u Lijepoj našoj.

Naslovna fotografija: Riznica domaćeg filma
Izvor: kolubarske.rs

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin