7 GODINA I JOŠ MALO VIŠE

KIA brine za svoje stranke, produženje jamstva zbog pandemije

Korporacija Kia Motors je za sva vozila s važećim tvorničkim jamstvom, koje istječe u razdoblju od 16. ožujka do 30. travnja 2020. produžila važenje istog…
Kia Motors Corporation je s lansiranjem programa ‘Kia Promise’ obećala globalno produženje tvorničkog jamstva za svoja vozila. Kia Promise namijenjen je Kijinim strankama koje je zadesila pandemija COVID-19.
Program produžuje važenje jamstva do 30. lipnja 2020.
Kia Promise, koji pokriva 142 zemlje i sva vozila kod kojih važenje tvorničkog jamstva istječe između 16. ožujka i 30. travnja, produžava jamstvo za ta vozila do 30. lipnja 2020. To uključuje sve zemlje EU, EFTA, Srbiju, BiH i Crnu Goru, gdje Kia pruža 7-godišnje jamstvo (150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja prijeđenih kilometara) i vrijedi za cijelo vozilo.
Program obuhvaća više od 500.000 vozila Kia širom svijeta
Kia Motors ocjenjuje da će od ovog produženja imati korist više od 500.000 kupaca. Zbog pandemije COVID-19 i mjera i ograničenja koje su u borbi s tim donijele mnoge zemlje, Kia Promise će pomoći strankama, koje u tom razdoblju možda neće moći posjetiti servis. Sangdae Kim, viši potpredsjednik i voditelj odjela za pomoć strankama u Kia Motors Corporation, povodom toga je rekao: “Produženjem jamstva naše stranke koje je zadesila pandemija sada imaju jednu brigu manje. Naš cilj je da našim strankama odagnamo brige oko jamstva vozila u vrijeme društvenog distanciranja.”
Kia Motors svakog klijenta će individualno kontaktirati
Kia Motors će sve stranke u nadolazećim danima kontaktirati individualno putem elektronske pošte te im predstaviti više informacija o programu Kia Promise.
S prioritetima kao što su sigurnost, zdravlje i dobro njenih klijenata, poslovnih partnera i  zaposlenih, Kia Motors će i dalje brižno pratiti razvoj pandemije svugdje gdje posluje.
Tvrtka će i dalje ulagati napore kako bi spriječila širenje virusa u svojim objektima, a istovremeno i surađivati sa saveznim, državnim i lokalnim vlastima te ispunjavati najviše zahtijevane standarde.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo