ODABRAO LJEPŠI SPOL

Kia EV9 pobjednik u SUV kategoriji za ženski svjetski automobil 2024. godine

Foto: Kia

Kia EV9 nedavno je pobijedio u SUV kategoriji u prestižnom izboru za ženski svjetski automobil 2024. godine (WWCOTY)

Ovo dostignuće dolazi nakon temeljitog ocjenjivanja 62 nova modela, gdje se Kia EV  istaknuo zbog svojih izuzetnih performansi na različitim područjima, kao što su sigurnost, iskustvo u vožnji, tehnologija, udobnost, učinkovitost, utjecaj na okoliš i vrijednost za novac.

Ovo priznanje dodatno učvršćuje reputaciju Kia EV9 kao vodećeg velikog električnog SUV-a na tržištu.

Pobjednike bira 75 ženskih automobilističkih novinarki između 62 nova modelaŽiri od 75 novinarki automobilizma iz 52 zemlje širom pet kontinenata sudjelovalo je u cjelokupnom procesu analize. Ovo je uključivalo vožnju, detaljnu analizu i rigorozne studije za odabir pobjednika u pet kategorija: SUV, obiteljsko vozilo, veliko vozilo, ekskluzivno vozilo, 4×4 i pick-up vozilo.

Tijekom ove početne runde, Kia EV9 istaknuo se po svojoj izuzetnoj aerodinamici, inovativnim dizajnerskim karakteristikama, naprednoj tehnologiji, mogućnosti dvosmjernog punjenja i ultra brzom sustavu punjenja od 800 volti. Žiri je također istaknuo atraktivnu cijenu EV9, pozicionirajući je kao konkurentnu u odnosu na druga vozila u tom segmentu. EV9 pohvaljen zbog izuzetne aerodinamike, dizajna, tehnologije i mogućnosti punjenja

EV9 kombinira snagu SUV-a, najsuvremeniji stil električnih vozila (EV) i napredne tehnologije, stavljajući ga na čelo SUV kategorije. Izgrađen na električnoj globalnoj modularnoj platformi (E-GMP), EV9 osigurava sportske performanse i potpuno električni doseg od više od 541 km (WLTP). Njegovo vrlo brzo punjenje od 800 volti omogućava do 239 km dometa s punjenjem od samo 15 minuta.

Priznanje Kia EV9 u izboru WWCOTY 2024. pokazuje Kijinu posvećenost stvaranju vozila koja odgovaraju širokom spektru perspektiva i preferencija. Ova nagrada pokazuje globalnu
privlačnost modela EV9 i njegov odjek među ženama širom svijeta. Sveukupni pobjednik WWCOTY nagrade bit će objavljen 8. ožujka EV9, zajedno s još četiri pobjednika u ostalim kategorijama, ide u posljednju rundu ocjenjivanja kako bi se odredio ukupni pobjednik nagrade za ženski automobil godine u svijetu. Proglašenje pobjednika bit će 8. ožujka, na međunarodni dan žena.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo