APLIKACIJA ZA KIA EV VOZILA

Kia je predstavila mobilnu aplikaciju Go Electric koja odgovara na sva vaša pitanja o električnim vozilima

-

Kia Motors Europe nedavno je lansirala novu aplikaciju ‘Go Electric’ koja strankama, koje razmišljaju o kupnji plug-in hibrida, objašnjava sve vidike Kijinih električnih vozila…

Nova aplikacija odgovara na pitanja koja brinu brojne vozače u vezi s novim EV-ovima, primjerice kako djeluju pojedini pogoni, kako se razlikuje vozačko iskustvo te kako se takva vozila pune.

Prva izvedba aplikacije Go Electric fokusirana je na popularnog potpuno električnog crossovera e-Niro. Vozačima omogućava upoznavanje njegovih brojnih funkcija i tehnologije vozila, a osim toga mogu mnogo naučiti o performansama baterija ovog Kijinog najprodavanijeg električnog vozila.

Aplikacija korisnicima nudi i personalizaciju svog idealnog e-Nira i u obogaćenoj stvarnosti (AR, augmented reality) vizualizaciju vozila – u svojoj omiljenoj boji – pomoću kamere pametnog telefona ili tableta. AR vizualizator korisnicima omogućava da vide vozilo u okruženju u realnom svijetu, s miješanom stvarnošću (MR – mixed reality) u trenu se pojavljuje na autu, što korisnicima pruža dodatne informacije o određenim specifikacijama vozila.

Aplikaciju Go Electric upotrebljavat će i zaposleni u Kijinim zastupništvima, koji će strankama objašnjavati sve o rastućoj gami svojih električnih vozila. Aplikacija je posebice primjerena u današnjem vremenu korone jer strankama pruža upoznavanje djelovanja električnih vozila u komforu svog doma.

Aplikacija djeluje na iOS i Android mobilnim uređajima. Kia će aplikaciju redovito osvježavati sa svojim budućim EV-ovima, hibridima i plug-in hibridima iz svoje europske ponude. Aplikacija je trenutno raspoloživa na engleskom jeziku, a uskoro je možemo očekivati i u drugim jezicima.

Prijenos Kijine aplikacije Go Electric besplatan je i dostupan na donjim poveznicama:
•    Apple App Store
•    Google Play Store

Autor