ODLIČNA ISKUSTVA VOZAČA/VLASNIKA

Kia Niro EV pobjednik studije J. D. Power 2022. o vlasništvu električnih vozila

Niro EV zauzeo je najviše mjesto u kategoriji masovnih vozila u studiji tvrtke J. D. Power za 2022. godinu o zadovoljstvu vlasnika svojim električnim vozilima. To znači da su već drugu godinu zaredom vlasnici modela Niro EV najzadovoljniji svojim masovnim električnim vozilom na tržištuu. 

Kako bi saznali kakvo je zadovoljstvo vlasništvom i vjerojatnost ponovne kupnje u okviru studije J. D. Power anketirali su više od 8.000 vlasnika električnih vozila u SAD-u o ključnim čimbenicima, kao što su npr. troškovi vlasništva, doseg baterije, iskustva kupaca, stil i užitak u vožnji.

Kia Niro je odigrao ključnu ulogu na Kijinom putu elektrifikacije budući da je svojim pogonskim sklopovima s niskim i nultim emisijama stvorio jednostavan prelazak na održivu mobilnost. Niro EV je najprodavanija izvedba modela (pored električne u ponudi su još hibridna i plug-in hibridna izvedba) i od lansiranja 2017. godine ima sve veći značaj u ponudi Kije.

Kia Niro EV nudi stil, prostranost, praktičnost i veliki doseg na struju
Kia Niro nudi idealno rješenje za vozače koje privlači vožnja bez emisija i koji ne žele prihvaćati kompromise oko prostranosti, stila i dosega. Niro EV je s 454 kilometra dosega na električni pogon, funkcionalnim unutarnjim prostorom i trenutnim okretnim momentom od 395 Nm savršeno vozilo za stimuliranje ljudi za prelazak na električnu mobilnost.

Niro EV ima značajnu ulogu u Kijinom rastu prodaje elektrificiranih vozila u Europi
Električna vozila sve su bitniji dio automobilskog svijeta. Budući da je Niro EV već drugu godinu zaredom dobitnik nagrade za najveće zadovoljstvo vlasnika u segmentu masovnih električnih vozila, Kia je dokazala da je sposobna premašiti očekivanja vlasnika električnih vozila« rekao je Brent Gruber, viši direktor globalnog automobilskog sektora u J. D. Power.

Kia je nedavno najavila kako će ove godine lansirati potpuno novi Niro koji će se temeljiti na funkcijama zbog kojih je trenutni model tako popularan, dok će pružati i osvježen stil te najnovije napredne tehnološke funkcije.