Za tržište Australije, Afrike i Bliskog istoka

Kia Tasman (2025.), otkriveno ime prvog pick-up modela korejske marke

Foto: Kia

Kia je svoj novi kamionet C-segmenta nazvala Tasman, evocirajući duh Tasmanije

Kia je potvrdila ime svog dugo očekivanog kamioneta, biti će to Kia Tasman. Nadahnuto surovom ljepotom i pionirskim duhom Tasmanije, otoka na najjužnijem vrhu Australije, ime evocira duh avanture i istraživanja.

Kia Tasman predstavlja hrabri prvi korak marke na globalnom tržištu kamioneta C-segmenta. Kia Tasman nije samo praktičan radni partner, već redefinira koncept lifestyle pickupa kako bi ponudio prikladnog suputnika za dinamičan stil života 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, koji se brine za različite osobne i ekstremne aktivnosti u slobodno vrijeme.

Kia planira debitirati s prvim pickup modelom 2025. godine, implementirajući postupnu globalnu strategiju lansiranja koja uključuje tržišta poput Koreje, Australije, Afrike i Bliskog istoka. Ovaj strateški pristup ima za cilj zadovoljiti jedinstvene zahtjeve i preferencije svake regije, uzimajući u obzir čimbenike kao što su snažno australsko tržište kamioneta, sve veći interes Koreje za aktivnosti na otvorenom, te potreba Afrike i Bliskog istoka za terenskim vozilima na različitim terenima, uključujući pustinje.

Sa svojom svestranošću i sposobnošću, Kia Tasman je spremna steći široku popularnost kao masovni model na australskom tržištu i šire, učvršćujući Kijin položaj kao lidera u razvoju višenamjenskih vanjskih vozila.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo